Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Ammattikeittiöt: onnistumisia ja haasteita – tahto ja asenne kuntoon (Luomupäivät)
Osana Luomupäiviä järjestettävässä tilaisuudessa perehdytään luomuelintarvikkeiden hankintaan ammattikeittiöissä niin luomuyrittäjän kuin ostajan näkökulmasta. Tilaisuus toteutetaan verkossa keskiviikkona 4.11. klo 9 - 12.30.
Onlineyritystreffit by Digi & Game Center
Tervetuloa Digi & Game Centerin onlineyritystreffeille ke 4.11. klo 13-17 - täysin etänä! Tapahtuma on suunnattu kaikille yrityksille toimialasta tai koosta riippumatta.
Viestintäkoulutuksia marraskuussa: videoiden teko, Google-työkalut ja infograafien teko
Marraskuun tiistai-iltoina järjestetään hyödyllisiä koulutuksia avuksi vaikkapa viestintätyöhön. Videoiden suunnittelu ja teko älykännyköillä otetaan haltuun tiistaina 10.11. Tiistaina 17.11. opitaan puolestaan miten hyödynnetään Googlen erilaisia ilmaisia työkaluja viestintätyössä. Viimeisenä tiistaina […]
Ruokintakoulutus
Elinkeinotalo Huhtalantie 2, Seinäjoki, SuomiKoulutuksen ohjelma: 10.00-10.45 Säilörehu ja pötsintoiminta-märehtijän pötsi muuttaa nurmen lihaksi - Sini Sillanpää, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 10.45-11.30 Onnistu appeella- vinkit aperuokintaan, hyödyt ja haitat - Sanni Nikkola, maitotila-asiantuntija APE expertti, ProAgria Etelä-Pohjanmaa 11.30-12.00 Tuotosvaiheen […]
Maaseutuyrittäjän varautuminen poikkeusaikana – onko lakiasiasi kunnossa?
netissä , SuomiMiten varautua maaseutuyrityksessä yllättäviin tilanteisiin (esim. sairaus, kuolema, avioero). Luennoitsijana asianajaja Elina Saari, Asianajotoimisto Urtti & Toiviainen Oy. Elina on erikoistunut mm. perhe- ja perintöoikeuteen, edunvalvontavaltuutuksiin ja testamentteihin sekä perintöveroasioihin. […]
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista […]
Maatalousyrittäjien hyvinvointipäivän JATKOT SINKUILLE Peurungassa
Kylpylähotelli Peurunka Peurungantie 85, Laukaa, SuomiMaatalousyrittäjien hyvinvointipäivän JATKOT SINKUILLE järjestetään torstaina 12.11.2020 klo 17 alkaen Peurungassa.
Maaseudun mahdollisuudet -virtuaalipolku
Piispala Kurssitie 40, Kannonkoski, Keski-Suomi, SuomiTervetuloa turvallisesti verkon kautta Piispalaan PÄMÄ-hankkeen loppuseminaariin. Virtuaalisella luontopolulla pääset kuulemaan ja inspiroitumaan monenlaisista maaseudun liiketoimintamahdollisuuksista sekä paistamaan nuotion äärellä makkaraa huikeiden maaseutuyrittäjien kanssa! Virtuaalipolulla mukana Monipuolinen Piispala - Piispala […]
Ruokasektorin tulevaisuustärskyt – webinaari: Visioita vesiviisauteen
Ruoka-ala on vesi-intensiivinen toimiala. Viljely, karjatalous ja elintarvikkeiden valmistaminen on mahdotonta ilman riittävää ja laadukasta vettä. Vesijalanjälki nousee hiilijalanjäljen lisäksi yhdeksi tuotannon kestävyyskriteeriksi. Ruokaketjun Tulevaisuustärskyjen webinaarin aiheena on Visioita vesiviisauteen. Tilaisuus […]
Virtuaalinen tietoiskusarjan “Mitä koronan jälkeen?”
Keski-Suomen ELY-keskus järjestää yhteistyössä TE-palvelujen kanssa syksyn lopuksi virtuaalisen tietoiskusarjan "Mitä koronan jälkeen?" aina maanantaisin klo 15 eteenpäin 2.11.2020 alkaen. Tietoiskut on tarkoitettu kaikille yrityskentän parissa työskenteleville – esimerkiksi niin […]