Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 1

Hunaja on mahtava elintarvike. Yhdistämällä sitä muihin raaka-aineisiin saadaan hunajan monipuolisia ominaisuuksia siirrettyä myös muihin tuotteisiin. Myös siitepölyä, pergaa, propolista ja emomaitoa voidaan yhdistää monella tavalla hunajan lisäksi muihinkin raaka-aineisiin. Sarjan ensimmäisessä webinaarissa tutkitaan, millaisissa elintarvikkeissa mehiläistuotteita voi käyttää.

Laidunnussuunnittelu ja loistilanteen hallinta laidunkaudella -verkkokoulutus

Miksi laidunnusta kannattaa suunnitella, miten se tehdään ja mitä hyötyä siitä on? Entä kuinka hallitaan loistilannetta laidunkaudella? Näistä asioista LaTu-hankkeen verkkoluennolla kouluttamassa Lammasmaailman eläinlääkäri Johanna Rautiainen. Koulutus järjestetään Zoom-etäyhteydellä. Linkin […]

20€

Hamppukuidun viljely, infotyöpaja viljelijöille, webinaari

ProDeliver Oy järjestää 12.5.2020 klo 12:00 alkaen ELY-rahoitteiseen esiselvityshankkeeseen liittyvän työpajan hampun tuotannon ja käyttömahdollisuuksien laajentamisesta Keski-Suomessa. Työpaja toteutetaan webinaarina ja päivän aiheet keskittyvät hampun viljelykokemuksiin ja -potentiaaliin sekä sovelluskohteisiin […]

Webinaari: Lampaiden ja vuohien merkitseminen ja rekisteröinti

Millaisia vaatimuksia liittyy lampaiden ja vuohien merkitsemiseen ja rekisteröintiin? Miten eläinten merkintä tulee tehdä, millaisia ilmoituksia rekisteröintiin liittyy, mihin ne tehdään ja minkälaisella aikataululla? Lampaiden ja vuohien rekisteröinnistä ja merkinnästä […]

Free

Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten iltatee: Hyönteishotelli

Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset järjestävät kevään aikana tiistai-iltaisin etäyhteydellä pidettäviä keskusteluhetkiä erilaisilla teemoilla. 12.5. iltateellä käydään läpi hyvän hyönteishotellin periaatteet ja näytetään esimerkein miten hotelli rakennetaan ja miten sitä kannattaa […]

Webinaarisarja mehiläistuotteista elintarvikkeissa, Osa 2

Hunajan ja muiden mehiläistuotteiden peruskäsittely ei vaadi elintarviketiloja. Tilanne kuitenkin muuttuu, jos niistä aletaan valmistamaan elintarvikkeita muiden raaka-aineiden kanssa. Siksi sarjan toinen webinaari keskittyy selvittämään, miten lainsäädäntö tulee huomioida elintarvikkeiden valmistuksessa.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös