Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistus
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistustilaisuus keskiviikkona 19.5. klo 9 - 11. Tilaisuus järjestetään verkon välityksellä. Tilaisuudessa käydään myös läpi keväällä toteutettavan Keski-Suomen ruokaketjun toimintaympäristöselvityksen tulokset. Ilmoittaudu mukaan!
Yrttipoimijakoulutus etänä
Teams-etäyhteysPoimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Koulutuksen […]
Ravintoa luonnosta – turvallisesti
Villiyrtit ja niiden kerääminen tuovat sekä liikuntaa ja virkistystä luonnossa että ruokaa ja vitamiineja lautaselle - terveyttä monella tavalla! Tule kuulolle ja kyselemään, kun Anni Rintoo Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisista […]
Matkailun vastuullisuus näkyväksi – viestintä sparraus 1. Keski-Suomi
Visit Jyväskylä Regionin Matkailun vastuullisuus näkyväksi Keski-Suomessa -hanke järjestää viestintätoimisto Milttonin kanssa yhteistyössä vastuullisuusviestinnän sparraustilaisuuden tiistaina 25.5. klo 12 - 15 alueen matkailutoimijoille ja muille matkailijoiden kanssa työskenteleville tahoille.
PERUTTU Yrttipoimijakoulutus Toivakassa
Nukula Piililäntie 71, Oravasaari, SuomiTule suorittamaan yrttipoimijakortti! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat nokkonen, voikukka ja vuohenputki. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen […]
Kasviproteiinit Ranskassa webinaari
Keskiviikkona 26.5. klo 10.30-12.30 järjestettävässä verkkoseminaarissa sinulla on mahdollisuus kuulla ulkomaisten tuotteiden viemisestä ja markkinoimisesta Ranskaan. Verkkoseminaari järjestetään Teamsissä ja sitä johtavat Martine Foulloy ja Harriet Bernot Set Up Partners Pariisista (www.setupparters.com). Molemmilla on laaja kokemus niin elintarvikealasta kuin ulkomaisten tuotteiden ostoprosesseista Ranskassa. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus yksittäisiin tapaamisiin puhujien kanssa.
Rohkeasti retkelle
Retkeily ei ole välineurheilua eikä sitä varten tarvitse lähteä kauas. Upeita retkikohteita löytyy myös Keski-Suomesta! Tervetuloa kuulolle ja kysymään kokeneelta retkeilyn asiantuntijalta vinkkejä vaikkapa varusteista, eväistä ja kohteista. Upe Nykänen […]
Yrttipoimijakoulutus Jämsässä
Jämsä , SuomiPoimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen […]
Miten kalastat asiakkaasi verkosta? -webinaari
Nyt sukelletaan myynnin ja markkinoinnin maailmaan verkostoitumisen ja yhteismarkkinoinnin näkökulmasta! Älä siis jää yksin vaan tule kuuntelemaan miten matkailukalastusyrittäjät tukevat toistensa näkyvyyttä somessa. Entä miten rakennetaan yhteistä myyntiä? Miten nostat […]
Lanseerauswebinaari: Vastuullisen matkailun portaat
Viiden suomalaisen korkeakoulun yhteistyöryhmä on kehittänyt uudenlaisia työkaluja digitaaliseen täydennyskoulutukseen ja kattavan koulutuskokonaisuuden vastuullisen matkailun tueksi ESR-osarahoitteisessa hankkeessa. Porrasmalli ja Vastuullisen matkailun portaat -koulutuskokonaisuus lanseerataan webinaaritilaisuudessa tiistaina 1.6.2021 klo 9–14. Lue lisää!