Kasvinviljelyn riskien hallinta -webinaarisarja: Markkinariskit, logistiset ongelmat ja karkaavat kustannukset kasvinviljelyn haasteina

Kasvinviljelyn riskien hallinta -webinaarisarjan viimeisellä kerralla aiheena Markkinariskit, logistiset ongelmat ja karkaavat kustannukset kasvinviljelyn haasteina. Voit osallistua joko paikan päällä tai etänä verkossa. Koulutus pidetään Jyväskylässä, tarkempi paikka selviää myöhemmin. Katso koulutuksen aikataulu ja muut webinaarisarjan koulutuspäivät täältä. Asiantuntijoina päivissä ProAgria Keski-Suomen Juhani Peltola, Eeva-Liisa Neuvonen ja Katariina Kaislo. Ilmoittautuminen 4.3. mennessä anne-mari.malvisto@jamk.fi, 040 643 2946 tai katariina.kaislo@proagria.fi, […]

Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 11.3. Jyväskylässä

Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita havainnoimaan oman hankkeen tuloksia ja vaikutuksia sekä viestimään niistä. Ma 11.3. klo 12.00-15.00 Jyväskylä, ELY-keskus (Cygnaeuksenkatu 1, Anni-sali) Ti 12.3. klo 17.00-20.00 Viitasaari, Yhteistyötila Lennätin […]

PERUTTU! Sonnit ja hiehot – vasikasta teuraaksi kannattavasti -opintomatka (2 pv)

Huom! Reissu on peruttu! Nautojen teuraskasvattajien opintomatka Pohjois-Pohjanmaalle on 12.-13.3.2019. Tervetuloa mukaan! Katso tilakohteet ja aikataulu tästä. Matkan hinta on 80 €/hlö (sis. alv 0%). Hinta sisältää matkaohjelman, majoituksen, tilavierailut, suojavarusteet ja kuljetuksen. Matka laskutetaan jälkikäteen. Ilmoittautumiset 5.3. mennessä Anne-Marille, 040 6432946 tai anne-mari.malvisto(at)jamk.fi.

Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä

Jyväskylä, hotelli Verso Kauppakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
Tilaisuus on suunnattu Keski-Suomen elintarviketuottajille ja matkailualan toimijoille, jotka jo nyt käyttävät tai haluavat lisätä paikallisia raaka-aineita osana palvelujaan. Jatkamme Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamis-työpajassa (13.2.) nousseiden aihioiden työstämistä ja ideoimme uusia.
Tavoitteena on työstää jo olemassa olevista tai uusista tuotteista konkreettisia ruokamatkailutuotteita. Samalla sovitaan, miten tuotteistamista olisi hyvä jatkaa.

Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 12.3. Viitasaarella

Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita havainnoimaan oman hankkeen tuloksia ja vaikutuksia sekä viestimään niistä. Ma 11.3. klo 12.00-15.00 Jyväskylä, ELY-keskus (Cygnaeuksenkatu 1, Anni-sali) Ti 12.3. klo 17.00-20.00 Viitasaari, Yhteistyötila Lennätin […]

Minustako luomusiementuottaja – luomusiementuotannon aloittaminen PERUTTU

Suovanlahti Viitasaari Vesannontie 2140, Viitasaari

Tervetuloa luomusiementuotantokoulutukseen. Ohjelma: Siemenviljelyn suunnittelu Luomuviljelytekniikka Hukkakauran torjunta Siementuotannon ehdot Koulutuksen sisällöstä vastaavat Eeva-Liisa Neuvonen ja Marjo Marttinen, ProAgria Keski-Suomi. Koulutuspäivän hinta 20 €. Ilmoittautumiset Proagria Keski-Suomi/Tapahtumat tai Eeva-Liisa Neuvonen, eeva-liisa.neuvonen@proagria.fi, 043 826 7294

20€

Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 13.3. Hankasalmella

Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita havainnoimaan oman hankkeen tuloksia ja vaikutuksia sekä viestimään niistä. Ma 11.3. klo 12.00-15.00 Jyväskylä, ELY-keskus (Cygnaeuksenkatu 1, Anni-sali) Ti 12.3. klo 17.00-20.00 Viitasaari, Yhteistyötila Lennätin […]

Virtaa omaan akkuun ja jaettavaksi muille -työnohjaus Karstulassa

Wanhat Wehkeet Erämäentie 368, Karstula, Suomi

Kevään 2019 aikana toteutetaan yhteensä 6 työnohjauksellista tapaamiskertaa ammattilaisille, jotka työskentelevät tilallisten ja maalla asuvien kanssa. Lue lisää ja ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta!

Vaikuttavuus- ja viestintäpaja 14.3. Jämsässä

Vaikuttavuus- ja viestintäpajat Jyväskylässä, Viitasaarella, Hankasalmella ja Jämsässä Miten hankehommat rullaa? Millaisia asioita on lähtenyt liikkeelle? Millainen vaikutus tehdyllä työllä on ollut? Millaisia sysäyksiä hanke on aiheuttanut? Työpajoissa innostetaan hanketoimijoita havainnoimaan oman hankkeen tuloksia ja vaikutuksia sekä viestimään niistä. Ma 11.3. klo 12.00-15.00 Jyväskylä, ELY-keskus (Cygnaeuksenkatu 1, Anni-sali) Ti 12.3. klo 17.00-20.00 Viitasaari, Yhteistyötila Lennätin […]

Tilaisuus siirtyy! Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? I – marjat, vihannekset

JAMK, Rajakatu Rajakatu 35, Jyväskylä, Suomi

Lisää tuotteita, kauppaa ja liikevaihtoa, ja kuinka se tehdään? I - marjat, vihannekset

Avoin keskustelu- ja suunnittelutilaisuus. Etsitään keinoja, miten erityisesti marjat, vihannekset ja hedelmät sekä liha- ja kalajalosteet saadaan vastaamaan kysyntään ja toimitettua loppukäyttäjille.

Kartoitetaan mahdollisuuksia yhteistyölle, tarpeita yhteismarkkinoinnille, pientukkutoiminnalle, verkkokaupalle, tuotekehitykselle, logistiikalle ja uusille avauksille.

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki yrittäjät, yritystoiminnasta kiinnostuneet ja kehittäjät.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös