Elintarvikepäivä 2021

Vuodesta toiseen suosittu Elintarvikepäivä kokoaa jälleen sadat alan ammattilaiset ajankohtaisen tiedon pariin. Tänä vuonna tapahtuma tekee historiaa, sillä ensimmäistä kertaa ohjelmaa pääsee seuraamaan verkkotapahtumana tiistaina 18.5. klo 9.30-15.30 Verkkotapahtumassa pystyy sukkuloimaan vaivattomasti eri ohjelmaosioiden välillä ja kuuntelemaan itselle kiinnostavia puheenvuoroja. Osallistujat saavat lisäksi mahdollisuuden katsoa jälkikäteen tallenteena kaikkien asiantuntijoiden puheenvuorot. 

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistus

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -linjauspaperin julkistustilaisuus keskiviikkona 19.5. klo 9 - 11. Tilaisuus järjestetään verkon välityksellä. Tilaisuudessa käydään myös läpi keväällä toteutettavan Keski-Suomen ruokaketjun toimintaympäristöselvityksen tulokset. Ilmoittaudu mukaan!

Yrttipoimijakoulutus etänä

Teams-etäyhteys

Poimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Koulutuksen […]

35euroa

Ravintoa luonnosta – turvallisesti

Villiyrtit ja niiden kerääminen tuovat sekä liikuntaa ja virkistystä luonnossa että ruokaa ja vitamiineja lautaselle - terveyttä monella tavalla! Tule kuulolle ja kyselemään, kun Anni Rintoo Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisista […]

Matkailun vastuullisuus näkyväksi – viestintä sparraus 1. Keski-Suomi

Visit Jyväskylä Regionin Matkailun vastuullisuus näkyväksi Keski-Suomessa -hanke järjestää viestintätoimisto Milttonin kanssa yhteistyössä vastuullisuusviestinnän sparraustilaisuuden tiistaina 25.5. klo 12 - 15 alueen matkailutoimijoille ja muille matkailijoiden kanssa työskenteleville tahoille. 

PERUTTU Yrttipoimijakoulutus Toivakassa

Nukula Piililäntie 71, Oravasaari, Suomi

Tule suorittamaan yrttipoimijakortti! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat nokkonen, voikukka ja vuohenputki. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen […]

40euroa

Kasviproteiinit Ranskassa webinaari

Keskiviikkona 26.5. klo 10.30-12.30 järjestettävässä verkkoseminaarissa sinulla on mahdollisuus kuulla ulkomaisten tuotteiden viemisestä ja markkinoimisesta Ranskaan. Verkkoseminaari järjestetään Teamsissä ja sitä johtavat Martine Foulloy ja Harriet Bernot Set Up Partners Pariisista (www.setupparters.com). Molemmilla on laaja kokemus niin elintarvikealasta kuin ulkomaisten tuotteiden ostoprosesseista Ranskassa. Koulutuksen jälkeen on mahdollisuus yksittäisiin tapaamisiin puhujien kanssa.

Rohkeasti retkelle

Retkeily ei ole välineurheilua eikä sitä varten tarvitse lähteä kauas. Upeita retkikohteita löytyy myös Keski-Suomesta! Tervetuloa kuulolle ja kysymään kokeneelta retkeilyn asiantuntijalta vinkkejä vaikkapa varusteista, eväistä ja kohteista. Upe Nykänen […]

Yrttipoimijakoulutus Jämsässä

Jämsä , Suomi

Poimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen […]

35euroa

Miten kalastat asiakkaasi verkosta? -webinaari

Nyt sukelletaan myynnin ja markkinoinnin maailmaan verkostoitumisen ja yhteismarkkinoinnin näkökulmasta! Älä siis jää yksin vaan tule kuuntelemaan miten matkailukalastusyrittäjät tukevat toistensa näkyvyyttä somessa. Entä miten rakennetaan yhteistä myyntiä? Miten nostat […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös