Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Lihalaitoksen perustaminen -webinaari
Eviran pk-neuvontahanke esittelee webinaarissa, mitä pitää ottaa huomioon, kun perustaa lihalaitoksen. Webinaari pidetään tiistaina 31.10. klo 10.00 - 10.45 (esitys puoli tuntia, ja sen jälkeen on aikaa kysymyksille).
Kinnula: Investointi- ja yhteistyöteematilaisuus (tilojen rehuyhteistyö)
Kinnulan kunnantalon valtuustosali Keskustie 45, Kinnula, SuomiTilojen välisen rehuyhteistyön mahdollisuudet
Opintomatka: Parasta pihviä tuottamassa (3 pv)
Opintomatka suuntautuu tällä kertaa Pohjois-Karjalaan. Kolmen päivän aikana tutustutaan erilaisiin kohteisiin, yhteistä tiloille on pihvirotuiset karjat. Katso tarkempi matkaohjelma ja aikataulu tästä. Paikkoja on rajoitettu määrä! Ilmoittautumiset viim 23.10.2017 mennessä Anne-Mari Malvisto, anne-mari.malvisto(at)jamk.fi, 040 643 2946 tai Susanna Lahnamäki-Kivelä, susanna.lahnamaki-kivela(at)jamk.fi, 040 725 6603. Matkan hinta on 120€/hlö (alv 0%) ja matka laskutetaan jälkikäteen.
Karstula: Maatilojen investointi- ja yhteistyöteematilaisuus (pellot tuottavaan käyttöön)
Wanhat Wehkeet Erämaantie 368, Karstula, SuomiRehua käyttävät kotieläintilalliset ja kasvinviljelytilalliset pohtivat yhteistyömahdollisuuksia, pellot tuottavaan käyttöön, investoinneilla turvataan tuotannon jatkuvuus ja kehittyminen
Naudan ensiapu -pienryhmä alkaa, Joutsa
Lamminmäen tilat Lammintauksentie 99, JoutsaMEKA -hanke järjestää Naudan ensiapu -pienryhmän (yhteensä n. 20 oppituntia) Joutsassa. Ryhmä on tarkoitettu kaikille nautojen kanssa päivittäin työskenteleville henkilöille, jotka haluavat lisätä omaa osaamistaan nautojen terveydenhuollosta ja äkillisissä tilanteissa toimimisessa. Kouluttajana ja keskustelun vetäjänä pienryhmässä toimii Emovet Oy:n tuotantoeläinlääkärit. Käsiteltäviä aihealueet sovitaan yhteisesti ensimmäisellä tapaamiskerralla ja ne voivat olla esimerksi: -naudan kipu ja poimimahalvauksen lääkitys -vasikan […]
Reteet eväät elintarvikevientiin − millä reseptillä ja miten? -seminaari Tampereella
Reteet eväät elintarvikevientiin - millä reseptillä ja miten? -seminaari elintarvikeviennistä kiinnostuneille yrityksille järjestetään Tampereella perjantaina 3.11.2017 klo 9.30−15.30 (Häggman-Sali, Technopolis Yliopistonrinne, Kalevantie 2, Tampere). Ilmoittautuminen 20.10. mennessä.
Peltomaan laatu ja sen hoito –koulutuspäivä
Biotalousinstituutti/ Teams-etäyhteys Tuumalantie 17, Tarvaala (Saarijärvi), Keski-Suomi, SuomiKoulutuksen sisältö ja hyödyt: Peltomaan eliöstö, ravinnetalous ja rakenne maan laadun osatekijöinä Viljelymaan mikrobiologian perusteita -peltomaan erilaiset mikrobit -mikrobien hyödylliset toiminnot maassa -viljelykasvien kasvua edistävät mikrobit ml. sienijuuri -taloudellista hyötyä peltomaan mikrobiston hoidosta Tutustuminen Peltomaan laatutestiin Mitä viljelijä voi tehdä pellon kunnon parantamiseksi? Päivän aikana tehdään kenttäkäynti läheiselle pellolle (HUOM! säänmukainen varustus!) Kurssi […]
Ateria 2017 – Julkisen ruokapalvelun ja sopimusruokailun ammattilaispäivä
Wanha Satama Pikku Satamakatu 3-5, Helsinki, SuomiAteria-tapahtuma on suurtalouskeittiöalan ja julkisen sektorin maksuton, ammatillisen osaamisen superpäivä.
Riistaa & naudanlihaa – Käsittely- ja ruoanvalmistuskoulutus, 1. päivä
Jyväskylän ammattiopisto, Priimuksen opetuskeittiö 212 Taulumäentie 45, Jyväskylä, SuomiRiistan ja naudanlihan leikkaaminen sekä herkkureseptit haltuun lähiruokakoulutuksessa!
Emotuotannon Nurmi -pienryhmän aloitustapaaminen
Tervetuloa mukaan kehittämään emolehmätilan nurmituotantoa! Miksi lähteä mukaan? Koska emolehmätuottaja on ennen kaikkea nurmenviljelijä ja oikein suunniteltu nurmituotanto (pitkäikäinen ja tuottava nurmi) parantavat tilan taloudellista tulosta sekä onnistunut laiduntaminen osaltaan vaikuttaa kustannustehokkuuteen. Pienryhmän alustavat teemat tapaamiskertoihin (katso esite): *nurmen perustaminen *kasvilajit *rikkakasvit *nurmituotannon suunnittelu *pellonpiennar-päivä Ensimmäinen tapaaminen on Ränssin Kievarissa Kuikassa. Jatkossa sovitaan tapaamispaikat mukana olevien tilojen kanssa. Ilmoittaudu […]