Artesaaniruoan SM-kilpailut 2023

Vuoden 2023 Artesaaniruoan SM-kilpailut järjestetään Rovaniemellä 17. - 19.10.

Keski-Suomen maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Biotalousinstituutti/ Teams-etäyhteys Tuumalantie 17, Tarvaala (Saarijärvi), Keski-Suomi, Suomi

Keski-Suomen maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on välittää tietoa, rakentaa yhteistyöverkostoja ja lisätä liiketoimintamahdollisuuksia maatalousmuovijätteen kierrättämiseen ja hävittämiseen liittyen. Toivomme osallistumista paikan päällä, mutta tieto-osuutta on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Ilmoittautua […]

Valtakunnalliset lammaspäivät 2023 + Lammasketju -hankkeen päätösseminaari

Sokos Hotel Arina Pakkahuonenkatu 16, Oulu, Suomi

Valtakunnalliset lammaspäivät järjestetään tänä vuonna Oulussa 7.-9.11.2023. Ohjelma: Tiistain 7.11.2023 Opintoretki 12.00 Lähtö Original Sokos Hotel Arina 12.05 Oulun rautatieasema 12.30 Pikkujämsän tila, Juho Pikkujämsä ja Tarja Juntto, Haukipudas. Tilalla on 110 suomenlammasta. Luomuviljelyä. Lampaat ovat kahdessa rakennuksessa. Lihan ja taljojen suoramyyntiä. Emolehmiä ja polttopuunmyyntiä Haukipilke -nimellä. 14.00 LOUNAS, Shell Ii 15.30 Kallion lammas, Hanna ja Kimmo […]

Luonnontuotepäivät

Vuoden 2023 Luonnontuotepäivät järjestetään Helsingissä 8. - 9.11. Tapahtuman teemoina ovat muun muassa luonnontuotteiden myynnin lisääminen, alan kestävyys ja vastuullisuus sekä luonnonkosmetiikan mahdollisuudet.

Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?

Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin!  ,, Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa? Paneelikeskustelu (Teams-verkkotilaisuus) Ke 8.11.2023 klo 14-15.30 Ohjelma: Johdatus keskusteluaiheeseen: Hyvinvointialueet, tavoitteet ja toiminta Paneelikeskustelu: Miten ruokapalveluita tuotetaan hyvinvointialueilla? Millaisia muutoksia, mahdollisuuksia ja ratkaisuja nähdään ruokahävikin hallinnassa? Hannele Kivikangas, ruokapalvelupäällikkö, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue Kirsi Ahosola, kehittämispäällikkö, Polkka - Pohjois-Karjalan […]

Kaakkois-Suomen maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Kouvolatalo Varuskuntakatu 11, Kouvola, Kaakkois-Suomi, Suomi

Kaakkois-Suomen maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen keräystä ja kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on välittää tietoa, rakentaa yhteistyöverkostoja ja lisätä liiketoimintamahdollisuuksia maatalousmuovijätteen kierrättämiseen ja hävittämiseen liittyen. Tilaisuus järjestetään etäyhteyden kautta ja se tallennetaan. Työpajan ohjelma 9.30    […]

Pohjois-Karjalan maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus / Teams-etäyhteys Lomatie 12, Nurmes, Pohjois-Karjala, Suomi

Pohjois-Karjalan maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen keräystä ja kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on välittää tietoa, rakentaa yhteistyöverkostoja ja lisätä liiketoimintamahdollisuuksia maatalousmuovijätteen kierrättämiseen ja hävittämiseen liittyen. Toivomme osallistumista paikan päällä, mutta tieto-osuutta on mahdollista seurata myös etäyhteyden […]

Etelä-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Teams-etäyhteys

Etelä-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen keräystä ja kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on välittää tietoa, rakentaa yhteistyöverkostoja ja lisätä liiketoimintamahdollisuuksia maatalousmuovijätteen kierrättämiseen ja hävittämiseen liittyen. Työpajan ohjelma 9:30-9:40       Tilaisuuden avaus - Aija Hytönen, Jamk […]

Pohjois-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Hotelli Peltohovi Asematie 9, Kiuruvesi, Pohjois-Savo, Suomi

Pohjois-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on rakentaa yhteistyöverkostoja, lisätä liiketoimintamahdollisuuksia, sekä lisätä tietoisuutta maatalousmuovijätteen kierrättämisestä. Toivomme osallistumista paikan päällä, mutta tieto-osuutta on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Työpajan ohjelma 9.00    […]

Lammastilatutkimus 2023 -julkaisuwebinaari

Zoom-verkkoyhteys.

Lammastilatutkimus 2023 toteutettiin Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen toimesta keväällä 2023. Tässä webinaarissa esitellään tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu mukaan oheisen ilmoittaudu mukaan -painikkeen tai tämän linkin kautta 12.12.2023 klo 23.59 mennessä. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille webinaaripäivän aamuna. Lisätietoja: marianne.reinikka(at)jamk.fi   Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hanketta rahoittavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma sekä Varsinais-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja […]

Vapaa pääsy

Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat

JAMK, Rajakatu 35, Jyväskylä / Teams-etäyhteys , Suomi

Tervetuloa mukaan Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? - yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat -tapahtumaan maanantaina 18.12. klo 12–15. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen (Rajakatu 35) Kasvosalissa. Tapahtumassa julkistetaan Keski-Suomen elintarvike- ja ruokamatkailuyritysten nykytila ja kehittämisnäkymät -haastattelujen tulokset ja pohditaan tulosten merkitystä ruoka-alan toimintaan ja kehitykseen Keski-Suomessa

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös