Pohjois-Karjalan maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus / Teams-etäyhteys Lomatie 12, Nurmes, Pohjois-Karjala, Suomi

Pohjois-Karjalan maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen keräystä ja kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on välittää tietoa, rakentaa yhteistyöverkostoja ja lisätä liiketoimintamahdollisuuksia maatalousmuovijätteen kierrättämiseen ja hävittämiseen liittyen. Toivomme osallistumista paikan päällä, mutta tieto-osuutta on mahdollista seurata myös etäyhteyden […]

Etelä-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Teams-etäyhteys

Etelä-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen keräystä ja kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on välittää tietoa, rakentaa yhteistyöverkostoja ja lisätä liiketoimintamahdollisuuksia maatalousmuovijätteen kierrättämiseen ja hävittämiseen liittyen. Työpajan ohjelma 9:30-9:40       Tilaisuuden avaus - Aija Hytönen, Jamk […]

Pohjois-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja

Hotelli Peltohovi Asematie 9, Kiuruvesi, Pohjois-Savo, Suomi

Pohjois-Savon maatalousmuovit kiertoon -työpaja Tervetuloa mukaan kehittämään alueellista maatalousmuovijätteen kierrättämistä. MuKi-hankkeen järjestämään työpajaan toivotamme tervetulleiksi kaikki maatalousmuoveja käsittelevät tahot, valmistajasta aina loppukäyttäjään ja uuden tuotteen prosessoijaan saakka. Työpajan tarkoitus on rakentaa yhteistyöverkostoja, lisätä liiketoimintamahdollisuuksia, sekä lisätä tietoisuutta maatalousmuovijätteen kierrättämisestä. Toivomme osallistumista paikan päällä, mutta tieto-osuutta on mahdollista seurata myös etäyhteyden kautta. Työpajan ohjelma 9.00    […]

Lammastilatutkimus 2023 -julkaisuwebinaari

Zoom-verkkoyhteys.

Lammastilatutkimus 2023 toteutettiin Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen toimesta keväällä 2023. Tässä webinaarissa esitellään tutkimuksen keskeisimpiä tuloksia. Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu mukaan oheisen ilmoittaudu mukaan -painikkeen tai tämän linkin kautta 12.12.2023 klo 23.59 mennessä. Osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille webinaaripäivän aamuna. Lisätietoja: marianne.reinikka(at)jamk.fi   Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hanketta rahoittavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma sekä Varsinais-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja […]

Free

Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? – yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat

JAMK, Rajakatu 35, Jyväskylä / Teams-etäyhteys , Suomi

Tervetuloa mukaan Miltä näyttää Keski-Suomen ruoka-alan tulevaisuus? - yrityshaastattelujen tulokset ja ruokayrittäjyyden ajankohtaiset teemat -tapahtumaan maanantaina 18.12. klo 12–15. Tapahtuma järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksen (Rajakatu 35) Kasvosalissa. Tapahtumassa julkistetaan Keski-Suomen elintarvike- ja ruokamatkailuyritysten nykytila ja kehittämisnäkymät -haastattelujen tulokset ja pohditaan tulosten merkitystä ruoka-alan toimintaan ja kehitykseen Keski-Suomessa

Keski-Suomen ruokamatkailun kehittämistyöpaja

Tervetuloa kertomaan, miten Keski-Suomen alueen tulisi näkyä kansallisessa ruokamatkailusrategiassa 2020-2028. Päivitetty strategia julkaistaan kesällä 2024. Kehittämistyöpaja järjestetään keskiviikkona 24.1. klo 9 - 11 Zoomin välityksellä.

MuKi-hankkeen loppuseminaari

JAMK, Rajakatu 35, Jyväskylä / Teams-etäyhteys , Suomi +1 lisää

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa maatalousmuovien kierrättämisestä ja koosteen MuKi-hankkeessa saaduista tuloksista. Tilaisuus järjestetään hybridinä, sitä voi seurata paikan päällä Jyväskylässä Jamkin pääkampuksella tai  verkon välityksellä. Ohjelma: 09.30-10.00 Etäyhteys aukeaa, linjojen testaus                       Paikan päälle tuleville kahvitarjoilu 10.00-10.15 Tervetulosanat, MuKi-hankkeen ja tiimiläisten esittely / Aija Hytönen, […]

Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari

Webinaari_luonnontuotteiden_kaytto_ammattikeittiossa_n Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää: WEBINAARI: Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä Aika: 25.1.2024 klo 11.30 – 16.15 OHJELMA 11.30 Tervetuloa! Päätoimittaja Kaarina Kärnä, Elintarvike ja Terveys-lehti 11.35 Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet. Toiminnanjohtaja Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry 12.20 Aikaa kysymyksille 12.35 Luonnontuotteet elintarvikkeissa – uuselintarvikeasetus ja käyttöhistoria. Erityisasiantuntija Anna Mizrahi, Ruokavirasto 13.20 Aikaa kysymyksille + tauko 15 minuuttia […]

Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaari

Tervetuloa Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaariin!   milloin: 6.2. klo 12-14.15, teams   Ohjelmassa: Ruokapalvelutoimijoiden kokemuksia hävikinhallinnasta Tulevaisuuden ruokapalvelut, Lauri Reuter Hankkeen tulosten ja oppaan esittely   Päätöswebinaarissa kuullaan Lauri Reuterin tulevaisuuteen luotaava puheenvuoro. Lauri Reuter, Biotekniikan tohtori, Nordic Foodtech VC-rahaston perustaja ja mehiläishoitaja Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta. Tilaisuutta ei tallenneta. Voit […]

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös