Tapahtumat Etsi aja Näkymät navigointi
Neulo ja osallistu #retkisukka-kilpailuun 7.2.-2.4.2018
Pitävätkö sinun neulomasi villasukat varpaat lämpiminä retkellä? Lataa kuva neulomistasi sukista, kerro minne & miksi haluaisit luontoretkelle Keski-Suomessa ja voit voittaa! Jos et ole neulojaihmisiä, voit äänestää suosikkiasi kilpailun verkkosivulla, […]
Gastro Helsinki 2018
Messukeskus, Helsinki Messuaukio 1, PL 21, Helsinki, SuomiGastro Helsinki on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja suurkeittiöalan ammattitapahtuma. Vuoden 2018 Gastro Helsinki järjestetään 14.-16.3.
Webinaari: Riistatalouden alueelliset mahdollisuudet 20.3.2018
Webinaari järjestetään tiistaina 20.3. kello 9.00–15.00 Tervetuloa mukaan! https://moniviestin.jamk.fi/ohjelmat/seminaarit/riistatalouden-liiketoimintamallit/suora-lahetys Klikkaa itsesi mukaan webinaariin. Osallistujat voivat myös esittää kommentteja ja kysymyksiä, joista käsitellään muutama jokaisen session päätteeksi. Webinaarin järjestää Riistatalouden liiketoimintamallien […]
Artesaaniruuan SM-kilpailut Raaseporissa
Artesaaniruuan SM-kilpailut järjestetään Tammisaaressa 21.-23.3.2018. Ilmoittautuminen on jo avattu. Lue lisää!
Vuorovaikutuksessa on voimaa – IV maakunnallinen hankintaseminaari
Linkistä pääset tutustumaan päivän ohjelmaan: https://www.jyu.fi/ajankohtaista/arkisto/2018/02/tapahtuma-2018-02-08-11-32-24-860970
Luomuperuskurssi jatkuu
Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto, luonnonvara- ja ympäristöala Uuraistentie 240, SaarijärviLuomuperuskurssi jatkuu Paikka: Pohjoisen Keski-Suomen oppimiskeskus, luonnonvara-ala,Uuraistentie 240, 43130 Tarvaala, Viispiippunen luokka 6. Torstai 22.3. TALOUS- JA TUKIPÄIVÄ Eeva-Liisa Neuvonen Keski-Suomen Ely-keskus Luomutuotannon kannattavuus ja talousasiat tuki, lisähinta […]
Verkkokauppa-työpaja
Hotelli Jämsä Kauhkialantie 111, Jämsä, Keski-Suomi, SuomiMietitkö verkkokaupan perustamista? Sopisiko verkkokauppa sinun yrityksesi myyntikanavaksi? Ilmainen työpaja antaa kokonaiskuvan verkkokauppayrittäjyydestä. Luento-osuudessa asiantuntija kertoo esimerkiksi, mitä on otettava huomioon ennen verkkokaupan perustamista ja millaisia verkkokaupparatkaisuja on olemassa. Työpajaosuudessa […]
Tarinoita kivestä – Kivirakennelmat kulttuuriympäristössä
Marja- ja matkailutila Salvia Rantakyläntie 225, 19910 Luhanka, Keski-Suomi, SuomiTilaisuudessa julkaistaan ja esitellään Kulttuuriympäristö näkyväksi KYNÄ -hankkeen ”Kymmenen tarinaa kivestä” -julkaisu ja kuullaan puheenvuoroja erilaisista kivirakennelmista ja -rakentamisesta. Ohjelma 16.00 Kahvitarjoilu, tilaisuuden avaus ja KYNÄ-hankkeen esittäytyminen, Paula Salonen 16.15 […]
Maissi säilörehuna, osa 3., Tarvaala Saarijärvi
JAMKMaissi säilörehuna -teema jatkuu tarkemmalla tutustumisella lajikkeisiin. Paikkana on JAMK Biotalousinstituutti Saarijärvellä Tarvaalassa. Päivän on osallistujille ilmainen, lounas omakustanteinen. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 16.3.2018 mennessä, susanna.lahnamaki-kivela@jamk.fi tai 040 725 6603.
Uusia tuulia maaseutuyrittäjyyteen
Biotalousinstituutti/ Teams-etäyhteys Tuumalantie 17, Tarvaala (Saarijärvi), Keski-Suomi, SuomiMaatalouden tuotanto- ja työvoimarakenne ovat voimakkaassa muutoksessa. Kuinka markkinoida maatilojen työtä, tuotteita ja palveluja muuttuvassa toimintaympäristössä? Kuinka aluehallinnon uudistukset vaikuttavat lomitusjärjestelmään? Millainen vaihtoehto lomitusyrittäjyys on maaseudulla työllistymisessä? Tilaisuus on osallistujille […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
JAMKAmmattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta […]
Lean Lihanautatilalla
Mitä on Lean? Miten voin hyötyä Leanin työkaluista? Ja mitä se tarkoittaa käytännössä lihanautatilalla? Miten ”Vähemmän on enemmän” –ajatus sopii tilallesi? Tervetuloa mukaan kiinnostavaan päivään Jyväskylän Korpilahdelle, jossa käydään läpi Leanin perusperiaatteita […]