- There are no upcoming events.
- There are no upcoming events.
- There are no upcoming events.
Latest Past Events
Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaari
Tervetuloa Wasteless food services in Finland hankkeen päätöswebinaariin! milloin: 6.2. klo 12-14.15, teams Ohjelmassa: Ruokapalvelutoimijoiden kokemuksia hävikinhallinnasta Tulevaisuuden ruokapalvelut, Lauri Reuter Hankkeen tulosten ja oppaan esittely Päätöswebinaarissa kuullaan Lauri Reuterin tulevaisuuteen luotaava puheenvuoro. Lauri Reuter, Biotekniikan tohtori, Nordic Foodtech VC-rahaston perustaja ja mehiläishoitaja Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille lähempänä tilaisuutta. Tilaisuutta ei tallenneta. Voit […]
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
Webinaari_luonnontuotteiden_kaytto_ammattikeittiossa_n Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää: WEBINAARI: Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä Aika: 25.1.2024 klo 11.30 – 16.15 OHJELMA 11.30 Tervetuloa! Päätoimittaja Kaarina Kärnä, Elintarvike ja Terveys-lehti 11.35 Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet. Toiminnanjohtaja Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry 12.20 Aikaa kysymyksille 12.35 Luonnontuotteet elintarvikkeissa – uuselintarvikeasetus ja käyttöhistoria. Erityisasiantuntija Anna Mizrahi, Ruokavirasto 13.20 Aikaa kysymyksille + tauko 15 minuuttia […]
MuKi-hankkeen loppuseminaari
JAMK, Rajakatu 35, Jyväskylä / Teams-etäyhteysTervetuloa kuulemaan ajankohtaista tietoa maatalousmuovien kierrättämisestä ja koosteen MuKi-hankkeessa saaduista tuloksista. Tilaisuus järjestetään hybridinä, sitä voi seurata paikan päällä Jyväskylässä Jamkin pääkampuksella tai verkon välityksellä. Ohjelma: 09.30-10.00 Etäyhteys aukeaa, linjojen testaus Paikan päälle tuleville kahvitarjoilu 10.00-10.15 Tervetulosanat, MuKi-hankkeen ja tiimiläisten esittely / Aija Hytönen, […]