Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpajan 20.2.2018 materiaalit on julkaistu

Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpajan 20.2.2018 materiaalit on julkaistu

ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestettiin Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella tiistaina 20.2.2018. Ohesta löydät päivän materiaalit.

Esitykset:
Tilaisuuden avaus, Tuija Sinisalo, liikelaitosjohtaja, Kylän Kattaus
Suomi-ruokaa myös vuonna 2030, Heidi Valtari, kehittämispäällikkö, Lähiruokakoordinaatio, Turun yliopiston Brahea-keskus
Maakuntaohjelma ja ruoka, Hannu Koponen, kehittämispäällikkö, Keski-Suomen liitto
Pellolta pöytään – sanoista tekoihin, Ulla Mehto-Hämäläinen, maaseutuyksikön päällikkö, Keski-Suomen ELY-keskus
Paikallisen ruoan tulevaisuuskuvat, Tuomas Kuhmonen, tutkimusjohtaja, Turun yliopisto

Työpajan tulokset:
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus 2050 -yhteenveto

Kuvat:
Kuvia tilaisuudesta

Videot:
Koostevideo päivän annista
Talk show

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös