ENNAKOINNILLA MENESTYSTÄ – Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus -työpaja järjestettiin Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella tiistaina 20.2.2018. Ohesta löydät päivän materiaalit.
Esitykset:
Tilaisuuden avaus, Tuija Sinisalo, liikelaitosjohtaja, Kylän Kattaus
Suomi-ruokaa myös vuonna 2030, Heidi Valtari, kehittämispäällikkö, Lähiruokakoordinaatio, Turun yliopiston Brahea-keskus
Maakuntaohjelma ja ruoka, Hannu Koponen, kehittämispäällikkö, Keski-Suomen liitto
Pellolta pöytään – sanoista tekoihin, Ulla Mehto-Hämäläinen, maaseutuyksikön päällikkö, Keski-Suomen ELY-keskus
Paikallisen ruoan tulevaisuuskuvat, Tuomas Kuhmonen, tutkimusjohtaja, Turun yliopisto
Työpajan tulokset:
Keski-Suomen ruokaketjun tulevaisuus 2050 -yhteenveto
Kuvat:
Kuvia tilaisuudesta
Videot:
Koostevideo päivän annista
Talk show