Luonnosta tuotteeksi -hanke
- Events
- Organizers
- Luonnosta tuotteeksi -hanke
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen virtuaalisella opintomatkalla pääsemme tutustumaan kolmen luonnontuotteita hyödyntävän yrityksen toimintaan. Vierailukohteemme ovat: Käsintehtyjä saippuoita valmistava Artanttila Laukaasta, Pekka Anttila. Suklaakonvehteja tekevä Oma Makia Torniosta, Kristiina Pääkkö. Erilaisista luonnonraaka-aineista tuotteita valmistava ja Artesaaniruoka SM -kilpailuissa palkintoja saanut saarijärveläinen Crenoco Green, Visa Törmälä. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja -ohjeet. […]
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka
Luonnosta tuotteeksi -hankkeen Virtuaalinen opintomatka nro 3 Ohjelma: Yrttiukko Pekka Rajaniemi Viitasaarelta Hortafarmari Jouko Kivimetsä esittelee Rääkkylässä toimivaa hortamaatilaa Ärmätti, nokkosenviljelyn pioneeri ja Suomen suurin nokkosenviljelijä, Tuomo Seppänen Tilaisuus järjestetään Teams:n kautta. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa.
Luonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina etätilaisuus
Teams-etäyhteysLuonnontuotteet sauna- ja hyvinvointituotteina etätilaisuus Ohjelma: Luonnontuotteiden potentiaali saunamarkkinoinnissa, Carita Harju Sauna from Finland Hoitoturvetuotteet, vuoden luonnontuoteyritys 2020 LehtoPeat Oy, Heikki Ruha Karkausmäen kammarin saunahoidot, Jenni Numminen Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet liittymiseen. Omalla tietokoneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Puhelimella osallistuttaessa Teams-sovellus pitää ladata ennen osallistumista. Osallistumismaksu 35 […]
Luonnontuotteista tuotteita Reko-jakoihin etätilaisuus
Teams-etäyhteysTule kuulemaan yrittäjien tuotekehitystarinoita ja kokemuksia Reko-myynnistä! Samalla saat vinkkejä oman tuotteen kehittämiseen. Ohjelma: Reko-toiminnan esittely, Silja Parri Jyväskylän Reko Päijätär, Hannele Laakso Huukon hillot, Terhi Jokinen-Jokela Tuotekehitys, pakkaus ja myynti, Visa Törmälä Crenoco Oman tuoteidean kehittämistä voi jatkaa tilaisuuden jälkeen elintarvike- ja yritysasiantuntija Mirja Pummilan kanssa. ks. https://www.maajakotitalousnaiset.fi/tapahtumat/yrityskohtainen-tilannearvio-luonnontuotealan-yritykselle-tai-yrittajaksi-aikovalle-keski Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille […]
Lääkeyrtit ja yrttiuutteet -etätilaisuus
Teams-etäyhteysYrttiterapeutti Henriette Kress luennoi lääkeyrttien käytöstä ja yrttiuutteiden valmistuksesta. Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja liittymisohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.
Pakurin mahdollisuudet etätilaisuus
Teams-etäyhteysPakurin mahdollisuudet -etätilaisuus Asiaa pakurin ominaisuuksista, käytöstä, kasvatuksesta, tuotteista ja markkinoista. Ohjelma: Pakurista terveyttä ja tuloja, Hannu Piispanen Pro pakuri Finland ry Metsänomistajan kokemuksia pakurin viljelystä, Pirjo Luotola Foodinin pakurituotteet, Jaakko Halmetoja Foodin -Rawmance Oy Tapun pakurituotteet, Tapani Kääntä Tapu Oy Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja liittymisohjeet. Osallistumismaksu 35 euroa. Tilaisuuden […]
Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus
Teams-etäyhteysLuonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille. Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys. Ohjelma: Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso Ecocentria Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy Kokemuksia villiyrttien poimimisesta […]
Villiyrtit tutuiksi -etäluento
Teams-etäyhteysOpi tunnistamaan, keräämään ja käyttämään villiyrttejä! Villiyrtit tutuiksi -etäluennolla keruutuotetarkastaja Anni Rintoo esittelee yleisimmät villiyrtit. Villiyrttien tunnistaminen, keruu ja käsittely Vinkkejä villiyrttien käyttöön Villiyrtit ovat lähiruokaa parhaimmillaan. Ilmaista ruokaa suoraan takapihalta! Mahdollista osallistua yrttipoimijakoulutuksiin myöhemmin keväällä. Luento pidetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet kirjautumiseen. Omalla tietokoneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Puhelimella […]
Yrttipoimijakoulutus etänä
Teams-etäyhteysPoimijakortti kuusenkerkästä ja koivunlehdestä! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen etänä pidettävässä yrttipoimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat kuusenkerkkä ja koivunlehti. Koulutuksessa käydään läpi Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Koulutus pidetään Microsoft Teams:n välityksellä. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja kirjautumisohjeet. Omalla koneella ei tarvitse olla Teams-sovellusta ladattuna. Puhelimella osallistuttaessa Teams-sovellus pitää […]
PERUTTU Yrttipoimijakoulutus Toivakassa
Nukula Piililäntie 71, Oravasaari, SuomiTule suorittamaan yrttipoimijakortti! Luonnosta tuotteeksi -hankkeen poimijakoulutuksessa opeteltavina lajeina ovat nokkonen, voikukka ja vuohenputki. Koulutuksessa käydään läpi: Luonnonyrttien kerääminen ja käyttö Keruuvälineet Jokamiehen oikeudet Luonnonyrtteihin liittyvä lainsäädäntö Kerääjärekisteri Keruuharjoitukset Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet saavat poimijakortin todisteeksi osaamisestaan. Koulutuksen pitää keruutuotetarkastaja Anni Rintoo. Osallistumismaksu 40 euroa. Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.