Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche IGW2019
- Events
- Organizers
- Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille – Grüne Woche IGW2019
Grüne Woche-työpaja 1: Saksan markkinat ja kansainvälistyminen
Kokousravintola Harmooni Väinönkatu 1, Jyväskylä, SuomiTervetuloa osallistumaan ensimmäiseen Grüne Woche-työpajaan Jyväskylässä 24.8.! Työpajassa perehdytään elintarvike- ja matkailualan yritysten kansainvälistymisen mahdollisuuksiin ja Saksan markkinoihin, sekä tutustutaan ensivuoden tammikuussa Berliinissä pidettäviin maailman suurimpiin maatalous-, elintarvike- ja puutarha-alan kuluttajamessuihin; Internationale Grüne Woche 2019. Vuoden 2019 Grüne Woche-messuilla Suomella on erityinen asema kumppanimaana, minkä vuoksi suomalaisilla yrityksillä on mahdollisuus saada erityistä näkyvyyttä osallistuessaan näytteilleasettajiksi. Suomen osastolla teemoina ovat suomalainen puhdas arktinen ruoka […]
Vientityöpaja 2: Elintarvikeviennin viranomaisvaatimukset ja käytänteet
Viherlandia Kammintie 6, Jyväskylä, SuomiTervetuloa perehtymään elintarvikeviennin viranomaisvaatimuksiin Jyväskylässä ma 22.10. Kun elintarvikevientiin liittyvät säännöt ja sopimukset kansainvälisillä markkinoilla ovat pohdituttaneet tai kiinnostavat, niin nyt on tietoa tarjolla. Työpajassamme Eviran ja Tullin asiantuntijat käsittelevät EUn ulkopuolelle suuntautuvan sekä EU sisämarkkinoiden näkökulmasta vientisopimuksia, -lupia, -todistuksia sekä tulli- ja verotuskäytänteitä ja vaadittavia pakkausmerkintöjä. Ohjelma 9.15 Aamukahvit ja omenapiirakka 9.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, […]
Vientityöpaja 3: Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu
Hotelli Yöpuu Yliopistonkatu 23, Jyväskylä, SuomiMitä vaaditaan myyvän pakkauksen suunnittelulta? Onko globaaleilla ja lokaaleilla markkinoilla eroa, kun viestit tuotteestasi kuluttajalle? Käytännönläheiset asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä perehdyttävät meidät asiakaslähtöiseen tuotekehitykseen ja kohderyhmälähtöiseen pakkaussuunnitteluun. Ohjelma 13.15 Kahvit ja suolaista purtavaa 13.30 Tervetuloa! Sanna Ojala, Jyväskylän ammattikorkeakoulu 13.40 Asiakaslähtöinen tuotekehitys ja kohderyhmälähtöinen pakkaussuunnittelu, Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä […]
Vientityöpaja 4: Kohderyhmälle suunnattu markkinointiviestintä ja brändin rakentaminen
Wanha Freda Yliopistonkatu 11, Jyväskylä, SuomiTervetuloa perehtymään markkinointiviestintään ja brändin rakentamiseen Jyväskylässä to 21.2. Mitä tulee huomioida markkinointiviestinnässä ja brändäyksessä, mitä voi olla out of box-ajattelu asiakkaan tuotetestauksessa, sekä mistä ja miten etsitään sopivia partnereita? Käytännönläheiset ja positiivista palautetta saaneet asiantuntijat Annaleena Hakatie ja Annika Mäyrä Verso Finland Oy:ltä sekä mm. Grüne Woche 2019 –messuille valmistautuneita yritysryhmiä valmentanut Vientikoutsi Mari Lappi-Kaipio […]
Vientityöpaja 5: Verkostot vauhdittajana kasvussa ja kansainvälistymisessä
Ravintola Sauma Vapaudenkatu 57, Jyväskylä, SuomiTervetuloa oppimaan verkostojen merkityksestä liiketoiminnalle ja samalla pohtimaan, ovatko omat verkostosi kattavat tai hyödynnätkö niitä riittävästi liiketoimintasi kasvussa ja kannattavuudessa. Tiedätkö, mitä palveluita Team Finland -verkostosta saat kansainvälistymiseen? Kouluttajina toimivat Fennopromo Oy:ltä Eeva-Liisa Lilja ja Keski-Suomen Team Finland -tiimistä Jouni Hynynen. Eeva-Liisa Lilja toteuttaa koulutusta varten omassa verkostossaan haastattelukierroksen elintarvikealan yrittäjille heidän tavastaan verkostoitua ja […]
Meillä on vientiä! – kansainvälistymistä verkostoyhteistyöllä: Työpaja ja opintomatka Keski-Suomeen
Minkälaisia kokemuksia ja tuloksia elintarvikealan yrittäjät ovat saaneet Internationale Grüne Woche –messuilta? Mitä mahdollisuuksia kansainväliset markkinat antavat ja miten ekologisuus osoitetaan suomalaisen ruoan yhtenä menestystekijänä? Tervetuloa vierailemaan aktiivisissa yrityksissämme, kuulemaan, keskustelemaan ja ennen kaikkea verkostoitumaan elintarvikealan yrittäjien ja kehittäjäorganisaatioiden kanssa! Vientivalmiuksien kehittäminen Saksan markkinoille - Grüne Woche 2019 -kokemukset julkaistaan hankkeemme päätöstyöpajassa 26.9.2019. Kokemukset on […]