Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun -seminaari ja työpaja järjestettiin Jyväskylässä 21.5.2019. Ohesta löydät päivän esitysmateriaalit ja taltioinnit – kannattaa tutustua ja hyödyntää.
Esitysmateriaalit
Päivän ohjelma
Nimisuoja on helppo tapa lisätä myyntiä!, Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopisto/Ruralia-instituutti
Slow food & ruokamatkailu, Minna Junttila, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Luonnontuotteista ruokamatkailuun vetovoimaa ja nimisuojatuotteita?, Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Suomalaisella saunaelämyksellä maailmalle – ruoka olennaisena osana, Satu Freyberg, Sauna from Finland
Ruoka osana alueen markkinointia, Johanna Maasola, Visit Jyväskylä
Videot
Päivän taltioinnit Aito maaseutu Keski-Suomessa -YouTube-kanavalla
Tilaisuuden järjestivät PROMO – Nimisuojatuotteiden monimediakampanja -hanke (Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti), ProAgria Keski-Suomi/Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset sekä Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke (JAMK).