Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaarin 18.9.2018 materiaalit on julkaistu

Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaarin 18.9.2018 materiaalit on julkaistu

Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari järjestettiin Jyväskylässä 18.9.2018 osana lähiruokakampanjaviikkoja. Päivän materiaalit löydät ohesta – kannattaa tutustua ja hyödyntää.

Esitykset:
Seminaarin ohjelma
Katsaus keskisuomalaiseen ruokaketjuun ja sen tulevaisuuteen, ylijohtaja Pasi Patrikainen, Keski-Suomen ELY-keskus
Eväitä kansainvälisyyteen – brändäys ja tavaramerkit, Team Finland kasvu- ja kansainvälistymiskoordinaattori Jouni Hynynen, Keski-Suomen ELY-keskus
Arktisuus elintarvikeviennissä, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Minna Asunmaa, Ruokatieto Yhdistys ry
Hyödynnä elintarvikelainsäädäntö, projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun Yliopisto Brahea-keskus
Tuotteet markkinoille – asiantuntijuutta ja tapahtumia, johtaja Vesa Laitinen, ProAgria Keski-Suomi
Maa- ja kotitalousnaisten esitys, toiminnanjohtaja Eeva-Liisa Kivimäki, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Mathantverk i Finland, projektledare Jonas Harald, Företagshuset Dynamo Yritystalo

Videot:
Yhteistyöllä maailmalle – Case Grüne Woche, ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi, MTK (videotervehdys)
Seminaarin esitykset (Aito maaseutu Keski-Suomessa -YouTubessa)

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös