Ravintola Harmoonin Kuusenkerkkä crème brûlée

Ravintola Harmoonin Kuusenkerkkä crème brûlée

RAVINTOLA HARMOONIN KUUSENKERKKÄ CRÈME BRÛLÉE (noin 6 annosta)

Ainekset:

250g kerma
250g maito
110g keltuainen
100g sokeri
100g kuusenkerkkä

Kuumenna kerma ja maito. Sekoita joukkoon sokeri ja anna sulaa. Lisää kerkät. Älä keitä. Kaada seos kulhoon jäähtymään ja jäähdytä huoneenlämmössä ja yön yli jääkaapissa, jotta maku imeytyy kuusenkerkistä kermamaitoon. Siivilöi seuraavana päivänä kerkät pois. Lisää keltuaiset ja sekoita. Jaa seos vuokiin. Kypsennä brûléet uunissa 85 asteessa kunnes ovat kiinteitä. Anna jäähtyä. Tarjoiltaessa ripottele pinnalle sokeria ohut kerros ja polta sokeri kauniin ruskeaksi. Sokeri muodostaa pintaan rapean, herkullisen kuoren.

Lisänä voit tarjota esimerkiksi tuoreita marjoja.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös