Täytetyt silakkapihvit

JYVÄSKYLÄN AMMATTIKORKEAKOULU, REHTORI MAURI PANHELAISEN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 1/2 kg silakkafileitä
  • 100 g savustettua kalaa (esim. lohta)
  • sulatejuustoa (esim. viherpippurikoskenlaskijaa, sipuli- tai valkosipulituorejuustoa)
  • kermaa ja creme fraichea
  • pippuria, suolaa, kalayrttiä, kuivattua ruohosipulia

Ohje:

1. Suolaa ja mausta puolet silakkafileistä ja aseta leivinpaperin päälle uunipannulle nahkapuoli alaspäin.
2. Tee täyte savukalasta ja juustosta ja notkista se kermalla / creme fraichella.
3. Levitä täyte silakkafileille ja paina niiden päälle sopivan kokoinen toinen filee ja anna paistua noin puoli tuntia 175 asteen lämmössä.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös