Hunajamarinoitua kalkkunanrintaa

Hunajamarinoitua kalkkunanrintaa

HUNAJA-HANKKEEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, MEHILÄISTARHAAJA MARJA KOMPAN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 4 kalkkunan rintafileen palaa (á noin 120g)
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • 3 rkl hunajaa
  • 2 kuorittua valkosipulinkynttä
  • ½ punaista chilipalkoa
  • 3 rkl öljyä paistamiseen

Ohje:

1. Hienonna valkosipuli ja chili sekä hiero ne suolan ja pippurin kanssa morttelissa. Sekoita mausteet hunajaan.
2. Levitä seos fileille ja anna makujen vetäytyä jonkin aikaa.
3. Ruskista kalkkunan rintafileet öljyssä valurautapaistinpannussa molemmin puolin.
4. Pane fileet vielä paistinpannussa uuniin 200 °C lämpöön 15 minuutiksi. Valele rintafileitä paistamisen jälkeen pannulle kertyneellä hunajaseoksella.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös