Kauraryynikanaa uunissa

PUUPPOLAN TILAN KAARINA JA PAULI AHOLAN KAURAINEN JA GLUTEENITON RUOKAOHJE

(maidoton, munaton)

Ainekset:

  • 1 kg broilerin koipireisiä tai rintapaloja
  • 2-3 dl kauraryyniä
  • 5 dl vettä
  • 200g herne-/maissi-/paprika-seosta
  • 1 tlk ananaspaloja omassa liemessään
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulin kynttä
  • currya
  • valkopippuria

Ohje:

1. Sekoita vesi ja kauraryynit ja levitä seos voideltuun uunivuokaan.
2. Levitä vuokaan herneet, maissi, paprika ja ananas-palat.
3. Levitä vuokaan silputtu sipuli ja puserretut valkosipulin kynnet.
4. Mausta currylla ja pippurilla.
5. Paista uunissa tunnin ajan 200 asteessa.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös