Valkohomejuusto-broilerikääröt / Mäkiahon juustolan ruokaohje
Ainekset:
- 4 maustamatonta ohuiksi nuijittua broilerinfileepihviä
- 75 g pekonia
- 1 pieni sipuli
- 100 g esikäsiteltyjä tuoreita sieniä kuten kelta- tai suppilovahveroita
- 75 g valkohomejuustoa
- Voita paistamiseen
- 2 dl kanalientä
- 2 dl kuohukermaa
- 2 rkl hunajaa
- Ripaus suolaa, rouhittua mustapippuria sekä rakuunaa
Ohje:
1. Kuullota hienonnettua pekonia, sipulia ja sieniä voissa pannulla.
2. Nosta paistinpannu liedeltä sivuun ja lisää massan joukkoon pieniksi kuutioitu valkohomejuusto. Sekoita käärön täyte tasaiseksi.
3. Laita täytettä broilerinfileiden päälle ja kääri fileet rullalle. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla, jotta ne pysyvät paremmin muodossaan valmistuksen aikana.
4. Ruskista kääröjä paistokasarissa joka puolelta.
5. Lisää kasariin lopuksi kanaliemi, kerma, hunaja sekä mausteet. Kiehuta broilerirullia kastikkeessa niin kauan, että kastike alkaa saeta.
Poista kääröistä cocktail-tikut tarjolle laitettaessa.