Valkohomejuusto-broilerikääröt

Valkohomejuusto-broilerikääröt

Valkohomejuusto-broilerikääröt / Mäkiahon juustolan ruokaohje

Ainekset:

  • 4 maustamatonta ohuiksi nuijittua broilerinfileepihviä
  • 75 g pekonia
  • 1 pieni sipuli
  • 100 g esikäsiteltyjä tuoreita sieniä kuten kelta- tai suppilovahveroita
  • 75 g valkohomejuustoa
  • Voita paistamiseen
  • 2 dl kanalientä
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl hunajaa
  • Ripaus suolaa, rouhittua mustapippuria sekä rakuunaa

Ohje:

1. Kuullota hienonnettua pekonia, sipulia ja sieniä voissa pannulla.
2. Nosta paistinpannu liedeltä sivuun ja lisää massan joukkoon pieniksi kuutioitu valkohomejuusto. Sekoita käärön täyte tasaiseksi.
3. Laita täytettä broilerinfileiden päälle ja kääri fileet rullalle. Kiinnitä rullat cocktailtikuilla, jotta ne pysyvät paremmin muodossaan valmistuksen aikana.
4. Ruskista kääröjä paistokasarissa joka puolelta.
5. Lisää kasariin lopuksi kanaliemi, kerma, hunaja sekä mausteet. Kiehuta broilerirullia kastikkeessa niin kauan, että kastike alkaa saeta.

Poista kääröistä cocktail-tikut tarjolle laitettaessa.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös