Puutarhurinpata

KEITTIÖMESTARI MAIJA SILVENNOISEN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 2 rkl öljyä
  • 1 l kiinankaalia suikaleina
  • 1 pieni kesäkurpitsa kolmioina
  • 2 porkkanaa viipaleina
  • suolaa
  • 1 tl sokeria
  • jauhettua juustokuminaa
  • 2 dl tomaattimehua
  • 2 rkl sitruunamehua
  • ½ dl hienonnettua basilikaa

Ohje:

1. Kuullota öljyssä sipuli, kaali, kesäkurpitsa, porkkana.
2. Mausta suolalla, sokerilla sekä juustokuminalla ja kuullota vielä hetki.
3. Lisää tomaattimehu sekä sitruunamehu ja hauduta miedolla lämmöllä 10 minuuttia.
4. Sekoita yrtit joukkoon juuri ennen tarjoilua.
Tarjoa perunoiden tai riisin kera.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös