PEKKA KETTUSEN RUOKAOHJE
Ainekset:
- 200 g pakastettuja suppilovahveroita
- 1 sipuli
- 2 dl kuohukermaa
- 1 dl kasvislientä
- 150 g aurajuustoa
- Ripaus rouhittua mustapippuria
- ½ dl tuoretta persiljaa hienonnettuna
- 250 g raakaa nauhamakaronia
Ohje:
1. Kuullota hienonnetut sienet ja sipuli.
2. Lisää sieni-sipuliseoksen joukkoon kerma ja kasvisliemi.
3. Kuumenna ja sekoita joukkoon murennettu aurajuusto.
4. Anna juuston sulaa ja mausta mustapippurilla
5. Keitä nauhamakaronit väljässä suolalla maustetussa vedessä. Valuta kypsät makaronit siivilässä.
6. Sekoita makaronit sekä pastakastike ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Tarjoa suppilovahveropastan kanssa lämmintä patonkia, kevyttä valkosipulituorejuustoa ja hienonnettua chilipaprikaa.