Riparengin räpsäkät näppiluut

Riparengin räpsäkät näppiluut

VILLISIKA-MANSIKKATILAN YRITTÄJÄ TARJA SIMOLAN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 1 kg villisiankylkeä

Marinadi:

  • 1dl öljyä
  • ¼ tl mustapippurirouhetta
  • ¼ tl roseepippurirouhetta
  • ½ tl rakuunaa
  • 1 tl paprikajauhetta
  • 1 kpl laakerinlehti
  • 1 tl suolaa
  • ½ dl punaviinietikkaa

Ohje:

1. Leikkaa liha luiden välistä viipaleiksi siten, että jokaiseen annokseen jää yksi luu ja tee jokaiseen luun päähän kunnon viilto.
2. Valmista marinadi ja laita lihaisat näppiluut marinadiin ja anna marinoitua yön yli.
3. Marinoidut näppiluut voidaan grillata tai paistaa uunissa; asettele näppiluut uunin ritilälle ja laita uunipelti ritilän alle.
4. Kypsennä 250 asteessa 5 minuuttia.
5. Alenna lämpötila 120 asteeseen ja anna kypsyä noin 30 minuuttia.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös