Marinoitua kesäkurpitsaa

KESKI-SUOMEN MARJA-ALAN KEHITTÄMISHANKE MARKE:N PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ OILI RUOKAMON RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 500 g kesäkurpitsaa
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 rkl hunaja-omenaviinietikkaa
  • 5 rkl rypsiöljyä
  • 1½ tl suolaa

Ohje:

1. Viipaloi kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi.
2. Pane viipaleet kulhoon ja ripottele niiden päälle suolaa. Sekoita ja jätä vetäytymään pariksi tunniksi, jotta kesäkurpitsan neste irtautuu.
3. Sekoita valkosipulista, etikasta ja öljystä marinadikastike.
4. Valuta kesäkurpitsaviipaleet ja kaada marinadikastike niiden päälle. Anna marinoitua kylmässä seuraavaan päivään.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös