HERKUTTELEVIEN HERROJEN JA MARJAANA SULKUNEN-OLKKOSEN RUOKAOHJE
(Liota jänistä maidossa tai kaljassa 12 tuntia, kuivaa hyvin)
Leikkaa jänis annospaloiksi
Ainekset:
- 150 g silavaa ohuina, kapeina suikaleina, jotka on pyöritelty suola/valkopippuriseoksessa)
- 2 porkkanaa
- 3 sipuli
- 1 purjo
- voita
- suolaa, valkopippuria
- 3-4 dl lihalientä
Kastike:
- 4 dl siivilöity paistinliemi
- 4 rkl vehnäjauho
- 1 dl kylmä vesi
- 3 dl kuohukerma
Ohje:
1. Ruskista annospalat paistinpannulla, siirrä palat valurautapataan
2. Kuullota myös juurekset paloina, lisää pataan
3. Huuhdo pannu ja siivilöi liemi pataan