Paneerattu kateenkorva

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ PEKKA HILLUN RUOKAOHJE

Ainekset:

  • 3 kateenkorvaa
  • 2 l vettä liottamiseen
  • 4 rkl viinietikkaa
  • 2 l vettä ryöppäämiseen
  • 2 l lihalientä
  • 2 munaa
  • Vehnäjauhoja
  • Korppujauhoja
  • Öljyä paistamiseen

Ohje:

1. Liota kateenkorvia vesi-viinietikkaseoksessa puolivuorokautta.
2. Ryöppää liotettuja kateenkorvia kiehuvassa vedessä viiden minuutin ajan. Poista ryöpätyistä kateenkorvista kalvot.
3. Laita putsatut kateenkorvat kiehuvaan lihaliemeen ja keitä niitä kypsiksi noin 20 minuuttia.
4. Nosta kateenkorvat pois liemestä sekä valuta ja prässää ne. Leikkaa prässätyt kateenkorvat viipaleiksi.
5. Kasta viipaleet ensin vehnäjauhoihin, sitten kevyesti vatkattuun munaan ja lopuksi korppujauheeseen. Paista paneeratut kateenkorvat pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi.

Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös