Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Elintarvikkeiden takaisinvedot – Kriisitilanteiden ennakointi ja hyvä viestintä

29 huhtikuun, 2021 @ 13:00 - 15:00

Miten ruokaketju suojelee kuluttajaa? Mitä ovat elintarvikkeiden kemialliset vaarat? Miten viranomaiset  toimivat takaisinvedoissa? Vastuullinen viestintä on tärkeä osa kriisitilanteita. Tule mukaan kuulemaan lisää takaisinvedoista Elintarvikehygienian jaoston järjestämään webinaariin torstaina 29.4. klo 13-15. 

Webinaari järjestetään Teamsissa. Tilaisuus on maksullinen.

 

OHJELMA

13.00
AVAUSSANAT
Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) puheenjohtaja

13.05
MITEN RUOKAKETJU SUOJELEE KULUTTAJAA?
Laatupäällikkö Katarina Harjunpää, Lantmännen Unibake & EHJ:n johtoryhmän jäsen
Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) puheenjohtaja

13.30
RAJAVALVONTA JA TULLI ELINTARVIKETURVALLISUUDEN VARTIJOINA – KOLMANSISTA MAISTA TULLEIDEN JA EUROOPPALAISTEN ELINTARVIKKEIDEN HYLKÄYSSYYT
Tuoteturvallisuuspäällikkö Jonna Neffling, Suomen Tulli

14.00
TAKAISINVEDOT SUOMESSA JA MAAILMALLA – VIRANOMAISTOIMINTA TAKAISINVEDOISSA
Ylitarkastaja Mika Varjonen, Ruokavirasto

14.30
VASTUULLINEN VIESTINTÄ ELINTARVIKETURVALLISUUDEN KRIISITILANTEESSA
Varatoimitusjohtaja Riikka Kouhi, Viestintätoimisto Tekir

OSTA LIPPU


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös