- This event has passed.
Elintarvikkeiden takaisinvedot – Kriisitilanteiden ennakointi ja hyvä viestintä
29 huhtikuun, 2021 @ 13:00 - 15:00
Event Navigation
Miten ruokaketju suojelee kuluttajaa? Mitä ovat elintarvikkeiden kemialliset vaarat? Miten viranomaiset toimivat takaisinvedoissa? Vastuullinen viestintä on tärkeä osa kriisitilanteita. Tule mukaan kuulemaan lisää takaisinvedoista Elintarvikehygienian jaoston järjestämään webinaariin torstaina 29.4. klo 13-15.
Webinaari järjestetään Teamsissa. Tilaisuus on maksullinen.
OHJELMA
13.00
AVAUSSANAT
Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) puheenjohtaja
13.05
MITEN RUOKAKETJU SUOJELEE KULUTTAJAA?
Laatupäällikkö Katarina Harjunpää, Lantmännen Unibake & EHJ:n johtoryhmän jäsen
Elintarviketurvallisuuspäällikkö Tiina Läikkö-Roto, Valio & Elintarvikehygienian jaoston (EHJ) puheenjohtaja
13.30
RAJAVALVONTA JA TULLI ELINTARVIKETURVALLISUUDEN VARTIJOINA – KOLMANSISTA MAISTA TULLEIDEN JA EUROOPPALAISTEN ELINTARVIKKEIDEN HYLKÄYSSYYT
Tuoteturvallisuuspäällikkö Jonna Neffling, Suomen Tulli
14.00
TAKAISINVEDOT SUOMESSA JA MAAILMALLA – VIRANOMAISTOIMINTA TAKAISINVEDOISSA
Ylitarkastaja Mika Varjonen, Ruokavirasto
14.30
VASTUULLINEN VIESTINTÄ ELINTARVIKETURVALLISUUDEN KRIISITILANTEESSA
Varatoimitusjohtaja Riikka Kouhi, Viestintätoimisto Tekir