Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Terveyttä ja vireyttä ruoasta – webinaari ikäihmisen ravitsemuksesta

30 syyskuun, 2021 @ 13:00 - 15:30

Hyvä ja laadukas ravitsemus vaikuttaa meidän kaikkien hyvinvointiin, mutta erityisen tärkeään rooliin ravitsemus nousee ikääntyessä. Kun kiinnitämme huomiota omaan ja ikääntyvän läheisen ruokailuun, voimme lisätä ikäihmisten elämänlaatua ja mahdollistaa kotona asumisen pidempään.

Tervetuloa kuuntelemaan 30.9.2021 klo 13-15.30 järjestettävään Ikäruoka 2.0- hankkeen maksuttomaan webinaariin siitä, miten vahvistaa omaa ja toisen hyvinvointia ruokailun kautta. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet, vaikkakin ohjelma on suunnattu yli 65-vuotiaille henkilöille, jotka vastaavat itse omasta ruokailustaan, sekä heidän läheisillensä.

Webinaarin tavoitteena on edistää kotona asuvien ikääntyneiden hyvää ravitsemuksen tasoa. Tilaisuuden järjestää ikäruoka 2.0 hankkeen osatoteuttaja JAMK.

 

Ohjelma:

13.00 Ohjelman avaa juontaja Ossi Valpio

13.10 Miten voimme lisätä terveyttä ruoan avulla. Anne-Maria Pajari, Helsingin Yliopisto

13.40 Sydänmerkki tuotteessa – kuinka tehdä parempia valintoja kaupassa. Mari Olli, tuotepäällikkö Sydänliitto

14.00 Väliverryttelyt ja tauko

14.10 Kuinka varautua – Kotivara. Kati-Erika Timperi, toiminnanjohtaja Keski-Suomen Martat

14.30 Yhdessä ruoka maistuu−ruokailun sosiaalinen ulottuvuus. Anu Jansson, osallisuusjohtaja VTKL

15.00 Ikäruoka 2.0 – seuraavat tapahtumat ja osallistuminen kehittämiseen

 

Lisätietoja suvi-tuulia.leinonen@jamk.fi ja Ikäruoka 2.0 hankkeen sivuilta

* Ikäruoka 2.0 -hanke saa sosiaali- ja terveysministeriön myöntämää valtionavustusta terveyden edistämisen määrärahasta.

 

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ


Details

Date:
30 syyskuun, 2021
Time:
13:00 - 15:30
Event Categories:
,
Website:
https://www.xamk.fi/tapahtumat/ikaruokahankkeen-palveluntarjoajien-kick-off-jyvaskylassa/
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös