- This event has passed.
Tilaisuus peruttu / Jalostusarvolla euroja – raaka-aineesta tuotteeksi! -yritysryhmähankkeen ideointi- ja suunnittelupalaveri Jyväskylässä
18 maaliskuun, 2020 @ 13:00 - 15:00
Event Navigation
Tilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi.
Onko sinulla mahtava tuoteidea, mutta se ei etene? Meillä olisi ideoita miten lähtisimme yhdessä tekemään elintarvikkeiden tuotekehitystä matalan kynnyksen toiminnalla. Tule suunnittelemaan toimenpiteitä, joilla parhaiten pystymme auttamaan sinua.
Nyt olisi tarjolla ainutlaatuinen mahdollisuus kehittää omaa tuotetta yhdessä muiden tuotekehityksestä kiinnostuneiden kanssa. Tavoitteena on ottaa loppukäyttäjät ja ravintolat tuoteideointiin mukaan ja etsiä samalla suorat kontaktit markkinakanaviin.
Olemme alustavasti keränneet ideoita yhteisiksi toimenpiteiksi (koulutus)
- koekeittiössä kädet savessa ohjatusti
- reseptiikka, koevalmistus ja -maistelu
- pakkaukset ja pakkausmerkinnät
- tuotekehityspaja hyvin varustellussa tuotekehityskeittiössä asiantuntijoiden avustuksella
- opintomatka esim. messut ja yritysvierailut
Yritysryhmähankkeessa voi olla lisäksi yrityskohtaista neuvontaa, jossa saat yrityksen omien tarpeiden mukaista tukea. Yritysryhmän julkinen tuki on 75% ja yritykset maksavat 25% kokonaiskustannuksista.
Järjestämme yritysryhmähankkeen ideointi- ja suunnittelupalaverin Jyväskylässä JAMKin pääkampuksella (Rajakatu 35, C210) keskiviikkona 18.3.2020 klo 13.00–15.00.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset perjantaihin 13.3.2020 mennessä hilkka.heikkila@jamk.fi / 050 430 8407.
Lisätietoja myös Pellolta pöytään -Facebookissa.
Olet lämpimästi tervetullut!
Leena, Marianne, Hilkka, Jaana, Suvi-Tuulia