- This event has passed.
Kuuntele asiakasta – asiakasymmärryksen kasvattaminen
10 huhtikuun, 2018 @ 16:00 - 20:00
| 180€Event Navigation
Luonnosta lautaselle -hanke järjestää koulutuskokonaisuuden asiakasymmärryksen kasvattamisesta yhteistyössä Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Koulutus on suunnattu maaseutualueilla toimiville luonnontuotteiden alkutuotannon ja jalostuksen alalla toimiville yrityksille, yrittäjyydestä kiinnostuneille sekä luonnontuotteiden poimijoille.
Koulutuksen tavoitteena on edistää elintarvikekäytössä olevien keruutuotteiden kaupallisia mahdollisuuksia tehokkaan suunnittelun avulla. Prosessin osapuolina toimivat tuottaja, asiakas sekä kouluttajat.
Koulutukseen osallistuvat oppivat:
• ymmärtämään asiakkaiden tarpeita paremmin
• käyttämään tehokkaasti innovaatioprosessia omassa toiminnassaan
• ymmärtämään metsästä pöytään -prosessin vaiheet ja tiedostamaan oman merkityksensä toimintaketjussa
• suunnittelemaan ja suuntaamaan toimintaansa liiketoiminnallisesti kannattavampaan suuntaan
Koulutuksen kesto on 10 päivää koostuen yhteisistä moduuleista sekä osallistujien itsenäisestä työskentelystä moduulien aikana.
10.4. klo 16 – 20 Oman yrityksen nykytilan selvittäminen. Vaihtoehtoisesti: Omien toimintatavoitteiden kartoittaminen (jos osallistujalla ei ole yritystä)
17.4. klo 16 – 20 Asiakkaan tarpeita vastaavat tuotteet ja palvelut, osa 1
3.5. klo 16 – 20 Asiakkaan tarpeita vastaavat tuotteet ja palvelut, osa 2
8.5. klo 16 – 20 Tuotevalintojen perusteet ja valinnat
15.5. klo 16 – 20 Raaka-aineesta tuotteeksi
24.5. klo 16 – 20 Kuinka onnistuin; Tulosten läpikäynti ja kuinka tästä eteenpäin
Koulutuksen sisällöstä vastaa Jyväskylän ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö. Kouluttajina toimivat Tarja Viitanen ja Tommi Häyrynen. Koulutus järjestetään JAMKin tiloissa (Rajakatu 35, Jyväskylä).
Koulutuspaketin hinta on 180 euroa (sis alv).
Lisätietoja koulutuksen sisällöstä:
Tarja Viitanen
Lehtori
tarja.viitanen@jamk.fi
040 869 0739
Tommi Häyrynen
Projektipäällikkö
tommi.hayrynen@jamk.fi
040 755 8226
Ilmoittautumiset 27.3.2018 mennessä:
Katariina Jousmäki
Hankevetäjä, Luonnosta lautaselle -hanke
katariina.jousmaki@maajako
043 826 9712