- This event has passed.
Lähiruoka- työpaja
15 tammikuun, 2018 @ 13:00 - 16:00
Event Navigation
Työpajassa kokoontuvat vaihtamaan ajatuksiaan Pihtiputaalle sijoittuvan lähiruokaterminaalin toiminnasta kiinnostuneet lähiruoan raaka-aineiden toimittajat ja jatkojalostusta harkitsevat, sekä ostajan näkökulman tarjoavat ammattikeittiöidenedustajat. Kyseessä on lähiruokaterminaalin esiselvityksen ensimmäinen kokoontuminen, johon paikalle toivotaan myös mm. terminaalin vetovastuusta kiinnostuneita yrittäjiä ja lähiruoan puolesta puhujia. Tapahtuman järjestää Kehittämisyhtiö Witas Oy:n hallinnoima ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa yhteistyössä toteutettava lähiruokaterminaali- hanke . Maksuton tilaisuus järjestetään Pihtiputaan kunnantalon valtuustosalissa Keskustie 9, 44800 Pihtipudas.
OHJELMA
13.00- 13.05 Tilaisuuden avaus, projektipäällikkö Eija Partanen Kehittämisyhtiö Witas Oy
13.05- 13.20 Yhteistyöllä keskisuomalaiset elintarvikkeet kuluttajan lautaselle- verkostot ja sähköiset kanavat, projektipäällikkö Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio- yhteistyöhanke Leena Pölkki JAMK
13.20- 14.00 Terminaalin logistiikkaratkaisut, logistiikan yliopettaja Hannu Lähdevaara JAMK
14.00-14.10 Elintarvikelainsäädäntö yrittäjän tukena, ympäristötarkastaja Kirsi Hyvärinen Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi
14.10- 14.30 Kahvit
14.30-14.45 Kokeilurahoitus, toiminnanjohtaja Marja Salonen Leader Viisari ry
14.45- 15.00 Ideasta tekoihin, yrittäjä Juha Lamminniemi Liisankankaan Jäätelö
15.00-16.00 Fasilitaattori Elina Tolonen JAMK, ohjaa keskustelua mm. aiheista miten jatkossa tehokkaammin ammattikeittiöille ja kuluttajille lähiseudun tuotteita(kuljetusyhteistyö, yhteydenpito) ja toiveet terminaalin jalostustiloista
Ilmoittautumiset sunnuntaihin 7.1.2018 mennessä, joko sähköpostitse eija.partanen@witas.fi tai numeroon 044 5776222. Tarjoilujen takia, kerrothan mahdollisista ruoka-aineallergioista.