- This event has passed.
Lähiruokamiitti – Myyjät ja ostajat kohtaavat Majakoskella
23 marraskuun, 2016 @ 11:00 - 16:00
Event Navigation
Ammattikeittiöt ja Foodservice-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Tämän asian edistämiseksi Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke järjestää infotilaisuuksia Foodservice -ketjun toimijoille ja elintarvikeyrittäjille eri puolilla Suomea vuonna 2016.
Keski-Suomessa myyjät ja ostajat kohtaavat Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatiohankkeen järjestämässä Lähiruokamiitissä Juhlatalo Majakoskella ke 23.11.2016 klo 11.00-16.00 (Kankaanpäänranta 5, Jyväskylä).
Yrittäjä, varaa maksuton paikka tuotteittesi esittelyyn tapahtuman yhteydessä järjestettävillä minimessuilla klo 14.30-16.00. Messujen rakennus klo 10.00-11.00, paikka: Majakosken riihi.
Lue lisää:
Tilaisuuden ohjelma
Lisätiedot Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hankkeesta:
Päivi Töyli, p. 040 189 1929, paivi.toyli@utu.fi
Keväällä 2016 järjestetyistä infotilaisuuksista voit lukea Aitojamakuja.fi-blogista.
Lisätiedot Lähiruokamiitistä:
Leena Pölkki, p. 050 401 1894, leena.polkki@jamk.fi
Tapahtuman järjestävät Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio -yhteistyöhanke (KEKO) ja Turun yliopiston Brahea-keskuksen hallinnoima Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke.
Ilmoittautumiset pe 18.11. mennessä!