- This event has passed.
Lähiruokatreffit 2 – Keskisuomalainen ruokakulttuuri ammattikeittiöiden ruokatuotteissa
15 tammikuun @ 18:00 - 20:00
Event Navigation
Tammikuun 15. päivä järjestettävillä Lähiruokatreffi 2:lla keskisuomalaiset elintarvikejalostajat ja ammattikeittiöiden edustajat kohtaavat.
15.1.2024 klo 18 – 20 Gradian Priimuksella järjestettävässä tilaisuudessa yrittäjät pääsevät esittelemään omia tuotteitaan Keski-Suomen keittiömestareille ja ammattikeittiöiden edustajille ja keskustelemaan siitä, millaisia keskisuomalaisia tuotteita ammattkeittiöt voisivat toiminnassaan hyödyntää ja millaisia tarpeita yhteisen tuotekehityksen näkökulmasta on olemassa.
Tilaisuudessa myös kahvitus.
Ilmoittaudu mukaan Webropolissa.
Lisätietoja tilaisuudesta antaa Leena Pölkki, etunimi.sukunimi@jamk.fi
Tapahtuman järjestää Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoima Keski-Suomen ruokaverkosto (KEVE) -hanke. Hanketta toteutetaan yhteistyössä MTK Keski-Suomi ry:n, ProAgria Keski-Suomi ry:n ja Keski-Suomen liiton kanssa. Hanke liittyy Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaan ja sitä rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.