- This event has passed.
Lammasalan sidosryhmän verkkotapaaminen
25 elokuun, 2022 @ 13:00 - 15:00
Event Navigation
Tapaamisen tarkoituksena on esitellä lampaanlihan tuotantoketjun toimijoita ja tiedottaa ketjun ajankohtaisista asioista.
Ohjelma
- 13.00 Tilaisuuden avaus – Marianne Reinikka
- 13.05-13.30 Alkutuotannon kuulumiset – Milla Alanco-Ollqvist
- 13.30-14.15 Teurastamoiden, tukkujen ja kaupan kuulumiset
- 14.15-14.30 Farmarin kuluttajatutkimuksen tulokset – Marianne Reinikka
- 14.30-15.00 Vapaata keskustelua päivän aiheista ja sidosryhmäyhteistyön tulevaisuudesta
Lisätietoja antaa:
Marianne Reinikka
marianne.reinikka@jamk.fi
p.+358 40 183 7085
Lampaanlihan tuotantoketjun kehittäminen -hankkeen tavoitteena on kehittää tiedonkulkua, suunnitelmallisuutta ja vastuullisuutta lampaanlihan tuotantoketjussa, luoda lampaanlihan imagoviestintäpankki kaikkien ketjun toimijoiden käyttöön sekä kehittää lampureiden toimintaa ammattimaisempaan ja suunnitelmallisempaan suuntaan.
Hanke toimii ajalla 1.1.2022-31.12.2023. Hanketta rahoittavat Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahasto ja Varsinais-Suomen, Pohjanmaan, Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Suomen ja Etelä-Pohjanmaan Ely-keskukset.