Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä

21 helmikuun, 2018 @ 13:00 - 16:00

| 100€

Lähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin.
Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa.

Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17,
43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla.
Koulutus on 15 x 1 h ja se toteutetaan 4-5 koulutuspäivän aikana. Koulutuksen hinta on 100
€/henkilö.

Ilmoittautumiset Mariannelle perjantaihin 9.2.2018 mennessä.
Marianne Niinikoski
marianne.niinikoski@jamk.fi
040 183 7085

Luomutapahtumia järjestää ja koordinoi Keski-Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, ProAgria Keski-Suomen ja
Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa -koulutushanke (LuomuKS). Hanke saa rahoitusta
Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.


Details

Date:
21 helmikuun, 2018
Time:
13:00 - 16:00
Cost:
100€
Event Categories:
,
Asiasanat:
, , , , , ,

Organizer

Luomuks-hanke
Phone
0504308407
Email
hilkka.heikkila@jamk.fi
View Organizer Website

Venue

JAMK
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös