Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä

23 maaliskuun, 2018 @ 12:30 - 16:00

| 10€

Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa?

Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta kiinnostuneille. Pienryhmässä kääritään hihat, etsitään ammattikeittiöistä yhteyshenkilöt ja suunnitellaan miten yhteistyö toimisi parhaiten. Toimintaan mahtuu vielä mukaan.

 

 

Koulutuspäivän ohjelma:

Arvoa tuottava markkinointi maataloudessa

Maarit Kiiskinen, maatilayrittäjä, Ruusulan tilan emäntä, markkinoinnin ammattilainen

Luennon järjestää: MTK Keski-Suomen Toivo -tiedonvälityshanke, JAMK Biotalousinstituutti ja SSYP Kehitys Oy

 

Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille – mitä tulee ottaa huomioon?

Sari Väänänen, Hankepäällikkö, EkoCentria

 

Koulutuspäivä on LuomuKS-hankkeen pienryhmiin osallistuville maksuton, muille 10 €/henkilö.

Ilmoittautumiset perjantaina 16.3. mennessä.
Marianne Niinikoski
marianne.niinikoski@jamk.fi

040 183 7085

 

 

 

Luomutapahtumia järjestää ja koordinoi Keski‐Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, ProAgria Keski‐Suomen ja

Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski‐Suomessa ‐koulutushanke (LuomuKS). Hanke saa rahoitusta

Keski‐Suomen ELY‐keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.


Details

Date:
23 maaliskuun, 2018
Time:
12:30 - 16:00
Cost:
10€
Event Categories:
,
Asiasanat:
, , , , , ,

Organizer

Luomuks-hanke
Phone
0504308407
Email
hilkka.heikkila@jamk.fi
View Organizer Website

Venue

JAMK
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös