- This event has passed.
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
23 maaliskuun, 2018 @ 12:30 - 16:00
| 10€Event Navigation
Ammattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa?
Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta kiinnostuneille. Pienryhmässä kääritään hihat, etsitään ammattikeittiöistä yhteyshenkilöt ja suunnitellaan miten yhteistyö toimisi parhaiten. Toimintaan mahtuu vielä mukaan.
Koulutuspäivän ohjelma:
Arvoa tuottava markkinointi maataloudessa
Maarit Kiiskinen, maatilayrittäjä, Ruusulan tilan emäntä, markkinoinnin ammattilainen
Luennon järjestää: MTK Keski-Suomen Toivo -tiedonvälityshanke, JAMK Biotalousinstituutti ja SSYP Kehitys Oy
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille – mitä tulee ottaa huomioon?
Sari Väänänen, Hankepäällikkö, EkoCentria
Koulutuspäivä on LuomuKS-hankkeen pienryhmiin osallistuville maksuton, muille 10 €/henkilö.
Ilmoittautumiset perjantaina 16.3. mennessä.
Marianne Niinikoski
marianne.niinikoski@jamk.fi
040 183 7085
Luomutapahtumia järjestää ja koordinoi Keski‐Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, ProAgria Keski‐Suomen ja
Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski‐Suomessa ‐koulutushanke (LuomuKS). Hanke saa rahoitusta
Keski‐Suomen ELY‐keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.