- This event has passed.
Luomulihasta maukasta itsetehtyä makkaraa – reseptiikalla lisäarvoa lihatuotteiden tilamyyntiin.
6 kesäkuun, 2018 @ 10:00 - 15:00
| 35€Event Navigation
Reseptiikka on myynnin ja tuotekehityksen lisäväline ja tässä koulutuksessa suunnitellaan ja testataan miten
luomulihan markkinoinnissa ja myynnissä voisi hyödyntää myös itse tehtyä makkaraa ja sen reseptiikkaa.
Mitä muuta luomutuotetta voisi makkaran rinnalla tarjota?
Kurssilla opetellaan makkarantekotekniikkaa, erilaisiin makkaroihin sopivia mausteita, valmistetaan erilaisia
makkaroita ja maistellaan tuotoksia. Itse valmistetut makkarat ovat kuin gourmet-ruokaa!
Omilla mausteilla valmistetut makkarat antavat piristystä ruokapöytään ja pystyt hyödyntämään lähiraaka-
aineita kätevästi. Makkaroita voi valmistaa isompiakin eriä juhliin. Koulutuksen reseptiikka on vapaasti
käytettävissä omissa palveluissa ja lisäarvona markkinoinnissa.
Hinta: 35 €/hlö. Sisältää reseptiikan, raaka-aineet ja kahvitarjoilun.
Tule oppimaan makkarantekotekniikasta, maustamisesta,reseptiikan kehittämisestä ja testauksesta
käytännönläheisesti pienryhmässä.
Ilmoittaudu mukaan su 20.5.2018 mennessä Mariannelle.
Marianne Niinikoski,
marianne.niinikoski@jamk.fi, 040 183 7085
Luomutapahtumia järjestää ja koordinoi Keski-Suomessa Jyväskylän ammattikorkeakoulun, ProAgria Keski-Suomen ja Luken yhteinen Luomuliiketoiminnan kehittäminen Keski-Suomessa-koulutushanke (LuomuKS). Hanke saa rahoitusta Keski-Suomen ELY-keskukselta Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.