Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luomutreffit Jyväskylässä

15 maaliskuun, 2023 @ 13:00 - 16:00

Luomutreffit järjestetään Jyväskylässä Jamkin pääkampuksella (Rajakatu 35) keskiviikkona 15.3. klo 13 – 16!

Luomutreffit ovat luomutuottajien, -jalostajien ja ammattikeittiöiden kohtaamispaikka. Tilaisuus on tarkoitettu ruokapalveluille, tuottajille, jatkojalostajille ja tukkutoimijoille.

Treffeillä luomutuottajat ja -jalostajat sekä ammattikeittiöiden edustajat ja alan kehittäjät pääsevät tutustumaan toisiinsa ja verkostoitumaan. Treffeillä keskustellaan luomutuotteiden käytöstä ruokapalveluissa sekä ratkaistaan luomun saatavuuteen liittyviä haasteita. Lisäksi yrittäjillä on mahdollisuus esitellä omia luomutuotteitaan.

Ilmoittaudu mukaan pe 10.3. mennessä.

Ohjelma

13.00 Tervetulosanat / Leena Pölkki, Jyväskylän ammattikorkeakoulu

  • Luomutetaan ruokapalvelut – Luomuttamisen tavoitteita ammattikeittiöille /Anu Arolaakso, Savon koulutuskuntayhtymä
  • Luomun kehitysnäkymät Keski-Suomessa / Eeva-Liisa Neuvonen, ProAgria Keski-Suomi
  • Kokemuksia kouluruoan luomuttamisesta / Ilja Saralahti, Muuramen kunnan ruokapalvelut

14.15 Kahvitauko

14.30 Puheenvuorot jatkuvat

  • Luomutuottajan puheenvuoro, Nojosniemen tila
  • Foodinin toiminta, tuotteet, luomutuotteiden käyttö nyt ja tulevaisuudessa / Avainasiakaspäällikkö Jari Lahtinen, Foodin Oy
  • Luomun saatavuus, laatu ja yhteistyö tavarantoimittajien kanssa / Market-tuen päällikkö Marko Kiiskinen, Osuuskauppa Keskimaa

16.00 Luomutreffit päättyy

Ohjelman pdf-versio

 

Lisätietoja: Heli Tossavainen, etunimi.sukunimi@savonia.fi ja Leena Pölkki, etunimi.sukunimi@jamk.fi.

Luomutreffit järjestää valtakunnallinen Luomutetaan ruokapalvelut (LuRu) -hanke yhteistyössä KEVE-hankkeen kanssa.

 

Ilmoittaudu mukaan


Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös