- This event has passed.
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä -webinaari
25 tammikuun @ 11:30 - 16:15
Event Navigation
Webinaari_luonnontuotteiden_kaytto_ammattikeittiossa_n
Elintarvike ja Terveys-lehti järjestää:
WEBINAARI:
Luonnontuotteiden käyttö ammattikeittiössä
Aika: 25.1.2024 klo 11.30 – 16.15
OHJELMA
11.30 Tervetuloa! Päätoimittaja Kaarina Kärnä, Elintarvike ja Terveys-lehti
11.35 Luonnontuotteiden monet mahdollisuudet. Toiminnanjohtaja Birgitta Partanen, Arktiset Aromit ry
12.20 Aikaa kysymyksille
12.35 Luonnontuotteet elintarvikkeissa – uuselintarvikeasetus ja käyttöhistoria. Erityisasiantuntija Anna Mizrahi, Ruokavirasto
13.20 Aikaa kysymyksille + tauko 15 minuuttia
13.50 Mikä meitä estää hyödyntämästä luonnontuotteita ammattikeittiössä, vai estääkö mikään? Kuntaruokailutaustainen luonnontuoteneuvoja ja metsäleipuri Riitta Mikkola, Pöllölän Luontofarmi
14.35 Aikaa kysymyksille
14.50 Kerääjä.fi-palvelun hyödyntäminen ammattikeittiössä. Projektipäällikkö Juha Rutanen, Suomen luontoyrittäjyysverkosto ry
15.20 Aikaa kysymyksille
15.30 Luonnontuotteiden hankkiminen ammattikeittiöön. Ruokapalvelupäällikkö Merja Ahola, Sodankylän kunta
16.00 Aikaa kysymyksille
16.15 Webinaari päättyy.
Webinaarin hinta: 130 euroa (+ alv 24 %)
Ilmoittautuminen 23.1.2024 mennessä