Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus

14 huhtikuun, 2021 @ 17:00 - 19:00

| 35euroa

Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille.

Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys.

Ohjelma:

  • Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso Ecocentria
  • Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi
  • Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia
  • Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy
  • Kokemuksia villiyrttien poimimisesta ja myynnistä, villiyrttipoimija Pirjo Härkönen

Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet osallistumiseen.

Osallistumismaksu 35 euroa.

Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.


Organizer

Luonnosta tuotteeksi -hanke
Phone
043 826 9712
Email
anni.rintoo@maajakotitalousnaiset.fi
View Organizer Website
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös