- This event has passed.
Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin -etätilaisuus
14 huhtikuun, 2021 @ 17:00 - 19:00
| 35euroaEvent Navigation
Luonnontuotteista lisäarvoa ruokapalveluihin ja lisäansioita poimijoille.
Tule kuulemaan kuinka luonnontuotteita (marjat, sienet, villiyrtit) käytetään ammattikeittiöissä. Esimerkkeinä kunnan ruokapalvelut, oppilaitos ja matkailuyritys.
Ohjelma:
- Luonnontuotteiden käyttö ja kysyntä ammattikeittiöissä, hankepäällikkö Anu Arolaakso Ecocentria
- Luonnontuotteet kunnan ruokapalveluissa, ravitsemispäällikkö Mirja Minkkinen Konnevesi
- Luonnontuotteiden käyttö oppilaitoksessa, ruokapalvelupäällikkö Sari Nissinen Gradia
- Matkailuyritys ja luonnontuotteet, Hannele Levävaara Nukula Oy
- Kokemuksia villiyrttien poimimisesta ja myynnistä, villiyrttipoimija Pirjo Härkönen
Tilaisuus pidetään Microsoft Teams:n kautta. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet osallistumiseen.
Osallistumismaksu 35 euroa.
Tilaisuuden järjestää Luonnosta tuotteeksi -hanke. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen Ely-keskus maaseuturahastosta.