Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?

8 marraskuun, 2023 @ 14:00 - 15:30

Tervetuloa osallistumaan Wasteless Food Services in Finland -hankkeen järjestämään kaikille avoimeen ja maksuttomaan webinaariin! 

Kutsu sisältää ohjelman ja ilmoittautumistiedot, sama teksti on kalenteritapahtuman kuvailutekstinä.,,

Miten ruokahävikkiä hallitaan hyvinvointialueiden ruokapalveluissa?
Paneelikeskustelu (Teams-verkkotilaisuus) Ke 8.11.2023 klo 14-15.30

Ohjelma:

  • Johdatus keskusteluaiheeseen:
      • Hyvinvointialueet, tavoitteet ja toiminta
  • Paneelikeskustelu:
      • Miten ruokapalveluita tuotetaan hyvinvointialueilla? Millaisia
        muutoksia, mahdollisuuksia ja ratkaisuja nähdään ruokahävikin hallinnassa?
        Hannele Kivikangas, ruokapalvelupäällikkö, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue
        Kirsi Ahosola, kehittämispäällikkö, Polkka – Pohjois-Karjalan tukipalvelut Oy
        Minna Ahonen, ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö, Järvi-Saimaan Palvelut Oy
        Tiina Yrjölä, Head of Food Services, Finland, Sodexo Oy

 

Teams-osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ti 7.11.
Tilaisuutta ei tallenneta. Voit tutustua aiempiin webinaaritallenteisiin täällä

Hanketta rahoitetaan Maa- ja metsätalousministeriön Ruokaketjun toiminnan edistämisen rahastosta, rahoituksen on myöntänyt  Ruokavirasto.

Ilmoittautuminen viimeistään 6.11. maanantaina


Details

Date:
8 marraskuun, 2023
Time:
14:00 - 15:30
Event Category:
Asiasanat:
, , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös