Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ravintolan hävikki hyödyksi! -webinaari

24 marraskuun, 2020 @ 14:30 - 16:00

Näin myyt tai luovutat ravintolan tai ruokapalveluyksikön hävikkiä

Hävikin synnyn ehkäisy on tärkeintä, mutta aina hävikkiä ei voida estää. Euroopan jätteen vähentämisen viikolla järjestettävässä webinaarissa kuulet kokemuksia hävikin myynnistä ja luovuttamisesta ruoka-avuksi niin yksityisissä kuin julkisen sektorin ravintoloissa, sekä ruokapalveluyksiköissä kuten kouluissa.

Saat myös käytännön neuvoja siihen, mitä kannattaa huomioida ennen toiminnan aloittamista. Seminaarin yhteydessä esitellään Motivan ja MaRa ry:n 24.11.2020 julkaisema Hävikki hyödyksi! -julkaisu, joka sisältää selkeät vinkit hävikin myyntiin ja luovuttamiseen. Tule kuulolle ja ota hävikki haltuun.

Seminaarin järjestämisen mahdollistaa maa- ja metsätalousministeriö.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu webinaariin viimeistään 20.11.2020.


Details

Date:
24 marraskuun, 2020
Time:
14:30 - 16:00
Event Category:
Asiasanat:
, , ,
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös