- This event has passed.
Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä
12 maaliskuun, 2019 @ 09:00 - 14:00
Event Navigation
Tilaisuus on suunnattu Keski-Suomen elintarviketuottajille ja matkailualan toimijoille, jotka jo nyt käyttävät tai haluavat lisätä paikallisia raaka-aineita osana palvelujaan. Jatkamme Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamis-työpajassa (13.2.) nousseiden aihioiden työstämistä ja ideoimme uusia.
Tavoitteena on työstää jo olemassa olevista tai uusista tuotteista konkreettisia ruokamatkailutuotteita. Samalla sovitaan, miten tuotteistamista olisi hyvä jatkaa.
Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa ja on tarjoiluineen maksuton määräaikaan mennessä ilmoittautuneille kohderyhmän edustajille. Järjestäjä varaa oikeuden rajata tarvittaessa osallistujia 1 henkilö / yritys.
Lisätietoja ja ilmoittautumiset (sekä mahdolliset ruoka-rajoitteet) piia.kykkanen@jamk.fi
perjantaihin 8.3. klo 12 mennessä. No show -maksu 50 €.
Ohjelma
8.30 Aamukahvit
9.00 Tervetuloa & orientoituminen työskentelyyn
- Tervetulosanat, Leena Pölkki, JAMK
- Ruoan merkitys osana matkailupalveluita, Anne Mikkola, Lomalaidun ry
- Tuotteistus-caset
- Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen: asiakastarpeesta palvelupolkuun, Henna Siltanen, JAMK
9.30 Kädet savessa – ideoiden työstäminen konkreettiseksi tuotteeksi
11.00 Lähiruokalounas
12.00 Työskentely jatkuu
13.30 Jatkosuunnitelmat – miten tästä eteenpäin?
14.00 Tilaisuus päättyy & lähtökahvit
Tervetuloa!