Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Ruokamatkailu tuotteeksi -työpaja tiistaina 12.3.2019, @Hotelli Verso Jyväskylä

12 maaliskuun, 2019 @ 09:00 - 14:00

Tilaisuus on suunnattu Keski-Suomen elintarviketuottajille ja matkailualan toimijoille, jotka jo nyt käyttävät tai haluavat lisätä paikallisia raaka-aineita osana palvelujaan. Jatkamme Hungry for Finland ruokamatkailun tuotteistamis-työpajassa (13.2.) nousseiden aihioiden työstämistä ja ideoimme uusia.

Tavoitteena on työstää jo olemassa olevista tai uusista tuotteista konkreettisia ruokamatkailutuotteita. Samalla sovitaan, miten tuotteistamista olisi hyvä jatkaa.

Työpajaan mahtuu 20 osallistujaa ja on tarjoiluineen maksuton määräaikaan mennessä ilmoittautuneille kohderyhmän edustajille. Järjestäjä varaa oikeuden rajata tarvittaessa osallistujia 1 henkilö / yritys.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset (sekä mahdolliset ruoka-rajoitteet) piia.kykkanen@jamk.fi

perjantaihin 8.3. klo 12 mennessä. No show -maksu 50 €.

Ohjelma

8.30    Aamukahvit

9.00  Tervetuloa & orientoituminen työskentelyyn

  •    Tervetulosanat, Leena Pölkki, JAMK
  •    Ruoan merkitys osana matkailupalveluita, Anne Mikkola, Lomalaidun  ry
  •    Tuotteistus-caset
  •    Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen: asiakastarpeesta palvelupolkuun, Henna Siltanen, JAMK

9.30    Kädet savessa – ideoiden työstäminen konkreettiseksi tuotteeksi

11.00    Lähiruokalounas

12.00    Työskentely jatkuu

13.30    Jatkosuunnitelmat – miten tästä eteenpäin?

14.00    Tilaisuus päättyy & lähtökahvit

Tervetuloa!


Details

Date:
12 maaliskuun, 2019
Time:
09:00 - 14:00
Event Categories:
,
Asiasanat:

Venue

Jyväskylä, hotelli Verso
Kauppakatu 35
Jyväskylä, Suomi
+ Google Map
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Logo
Takaisin ylös