- This event has passed.
Yrittäjä: Paikallisuudesta lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun – seminaari ja työpaja Jyväskylässä
21 toukokuun, 2019 @ 09:00 - 15:30
Event Navigation
Suomalaiset tuntevat Parmankinkun, mutta tunteeko italialainen Lapin Puikulan? Nimisuojatuotteista lisäarvoa ja potkua ruokamatkailuun yhteistyössä muiden kanssa -seminaari & työpaja järjestetään Jyväskylän ammattikorkeakoulun pääkampuksella (Rajakatu 35, Jkl, tila C119) tiistaina 21.5.2019 klo 9.00 – 15.30.
klo 9.00
Ilmoittautuminen ja aamukahvit
klo 9.30
Tilaisuuden avaus
Nimisuoja on helppo tapa lisätä myyntiä! Marjo Särkkä-Tirkkonen, Helsingin yliopisto Ruralia-instituutti
D.O. Saimaa – alueellisen laatu- ja alkuperämerkin synty ja käyttö, Ilkka Arvola, keittiömestari, yrittäjä
Nimisuoja käyttöön yrityksessä, Sirpa Bågman, Lempileivos
Slow food & ruokamatkailu, Minna Junttila, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Luonnontuotteista ruokamatkailuun vetovoimaa ja nimisuojatuotteita? Mirja Pummila, Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset
Suomalaisella saunaelämyksellä maailmalle – ruoka olennaisena osana, Satu Freyberg, Sauna from Finland
Ruoka osana alueen markkinointia, Johanna Maasola, Visit Jyväskylä
klo 12.00
Lounas (omakustanteinen)
klo 13.00
Työpajatyöskentely, fasilitoija Hilkka Heikkilä, Jyväskylän ammattikorkeakoulu
- Konkreettisia mahdollisuuksia nimisuojalle – sanoista tekoihin heti tänään
- Yhteistyömahdollisuudet markkinoinnin apuna
- Nimisuojatuotteet meidän yrityksessä
klo 15.30
Tilaisuus päättyy, jonka jälkeen mahdollisuus verkostoitumiselle ja keskustelulle
Tilaisuuden järjestävät PROMO – Nimisuojatuotteiden monimediakampanja -hanke (Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti), ProAgria Keski-Suomi/Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaiset sekä Keski-Suomen ruokaketjun koordinaatio 2 -hanke (JAMK).
Lisätietoja:
Leena Pölkki
leena.polkki@jamk.fi
050 401 1894
Ilmoittautumiset ma 20.5.2019 klo 14 mennessä