JAMK
- Events
- Venues
- JAMK
Luonnontuotealasta elinvoimaa -tapahtuma Saarijärvellä
JAMKLuonnontuotealasta elinvoimaa -tapahtuma järjestetään JAMKin Biotalousinstituutissa Saarijärven Tarvaalassa maanantaina 15.4. klo 12-16. Ilmoittautumiset perjantaihin 12.4. mennessä.
PERUTTU! Luomusiipikarjan ruokinta -teemapäivä
JAMKOhjelmassa: Luomusiipikarjan ruokinta Asiantuntijana luomusiipikarja-asiantuntija Ulla Holma Ilmoittautumiset 22.2.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040-183 7085
Emolehmien ruokinta -teemapäivä
JAMKLuomuKS -hanke järjestää kaksi syventävää emolehmätuotannon teemapäivää. Luennot sopivat sekä luomu- että tavanomaisessa tuotannossa oleville. Ohjelma: Urpu Tanner-Koopmans, ProAgria Etelä-Pohjanmaa & Maiju Pesonen, Lekkalan tila Emolehmien optimaalinen ruokinta tuotannon eri vaiheissa kivennäisruokinta luomussa rotaatiolaidunnus Ilmoittautumiset 3.1.2019 mennessä marianne.niinikoski(at)jamk.fi tai 040 183 7085
Sienijuurien merkitys viljelyssä – Vipua viljelyyn -webinaari osa 6
JAMKKalle Hoppula (Luke) kertoo sienijuurien merkityksestä viljelyssä. Luento järjestetään Saarijärvellä Biotalousinstituutissa (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala), luokassa 118. Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaaritilaisuudet ovat maksuttomia. Lisää tietoa webinaarisarjasta: https://www.aitomaaseutu.fi/media/VipuaViljelyyn_webinaarit2018.pdf Ilmoittautumiset oheisen ilmoittautumislinkin kautta tai marianne.niinikoski@jamk.fi , 040 183 7085
Kokemuksia luomumansikan viljelystä – Vipua viljelyyn webinaari osa 2
JAMKJaana Auer (JAMK) kertoo kokemuksiaan luomumansikan viljelystä. Jaana ja Tuomo Auerin tilalla on LuomuKS-hankkeen luomumansikan havaintopelto, jolla on mm. kokeiltu erilaisia katemateriaaleja, kastelun ja harsojen vaikutuksia sekä järjestetty hankkeen pellonpiennarpäiviä. Luento järjestetään Saarijärvellä Biotalousinstituutissa (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala), luokassa 118. Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. […]
Biotalouskampuspäivän Kiertotaloudesta luovasti liiketoimintaa -seminaari
JAMKKiertotaloudesta luovasti liiketoimintaa -seminaari järjestetään lauantaina 15.9.2018 klo 10-12 osana Tarvaalan Biotalouskampuspäivää (Tuumalantie 17, Saarijärvi).
Kompostoinnin hyödyt ja menetelmät viljelyssä – Vipua viljelyyn webinaari osa 1
JAMKErkki Vihonen (ProAgria Etelä-Pohjanmaa) avaa Kokemuksista vipua viljelyyn -webinaarisarjan Kompostoinnin hyödyt ja menetelmät viljelyssä -luennolla. Luento järjestetään Saarijärvellä Biotalousinstituutissa (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala), luokassa 117. Webinaariin voit osallistua joko paikan päällä tai verkossa. Ilmoittautumisen jälkeen saat webinaarilinkin sähköpostiisi. Webinaaritilaisuudet ovat maksuttomia. Lisää tietoa webinaarisarjasta: https://www.aitomaaseutu.fi/media/VipuaViljelyyn_webinaarit2018.pdf Ilmoittautumiset oheisen ilmoittautumislinkin kautta tai marianne.niinikoski@jamk.fi , […]
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille -koulutuspäivä
JAMKAmmattikeittiöillä on pulaa luomulihasta. Miten yhteistyöhön ammattikeittiöiden kanssa? Koulutuspäivä on suunnattu luomulihantuottajille ja luomulihantuotantoa suunnitteleville. Koulutus on osa Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloille –pienryhmän toimintaa, mutta avoin myös muille asiasta kiinnostuneille. Pienryhmässä kääritään hihat, etsitään ammattikeittiöistä yhteyshenkilöt ja suunnitellaan miten yhteistyö toimisi parhaiten. Toimintaan mahtuu vielä mukaan. Koulutuspäivän ohjelma: Arvoa tuottava markkinointi maataloudessa […]
Maissi säilörehuna, osa 3., Tarvaala Saarijärvi
JAMKMaissi säilörehuna -teema jatkuu tarkemmalla tutustumisella lajikkeisiin. Paikkana on JAMK Biotalousinstituutti Saarijärvellä Tarvaalassa. Päivän on osallistujille ilmainen, lounas omakustanteinen. Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 16.3.2018 mennessä, susanna.lahnamaki-kivela@jamk.fi tai 040 725 6603.
Luomulihan markkinointi ammattikeittiöille ja ravintoloihin -pienryhmä
JAMKLähde perehtymään lihan teurastukseen, leikkaamiseen, jatkojalostukseen ja markkinointiin. Osallistujien toiveet huomioidaan koulutuspäivien toteutuksessa. Aloitus on keskiviikkona 21.2.2018 klo 13‐16 Biotalousinstituutissa Saarijärvellä (Tuumalantie 17, 43130 Tarvaala). Seuraavat tapaamiset sovitaan aloituskerralla. Koulutus on 15 x 1 h ja se toteutetaan 4-5 koulutuspäivän aikana. Koulutuksen hinta on 100 €/henkilö. Ilmoittautumiset Mariannelle perjantaihin 9.2.2018 mennessä. Marianne Niinikoski marianne.niinikoski@jamk.fi 040 […]