Ravintola Priimus
- Events
- Venues
- Ravintola Priimus
Jyväskylä, 40200 Suomi Get Directions
Tilaisuus peruttu / Älykkäät maaseudut -kiertue Jyväskylässä
Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, SuomiTilaisuus on peruttu koronavirusepidemian vuoksi. Millaisia ovat uuden vuosikymmenen maaseudut? Älykkäät maaseudut -kiertue kerää maaseudun ja maatalouden kehittäjät yhteen. Kiertue pysähtyy Keski-Suomessa Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa torstaina 26.3. Tarkempi aikataulu ja ohjelma julkaistaan piakkoin, mutta merkitsethän jo päivän ylös!
Cook (like a) local – keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit Jyväskylässä
Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, SuomiPaikalliset ruoat ja raaka-aineet kiinnostavat matkailijoita entistä enemmän. Lähiruoka on lisäarvotekijä myös meille keskisuomalaisille. Mutta tiedätkö mistä löydät lähituotteet ja raaka-aineet? Tunnistatko toimijat, joille voit lähiruokatuotteitasi myydä? Cook (like a) local - keskisuomalaisia aitoja makuja lautaselle! -lähiruokatreffit järjestetään Jyväskylässä Gradialla/Ravintola Priimuksessa maanantaina 27.1.2020 klo 17.00–21.00. Lue lisää ja ilmoittaudu torstaihin 23.1. mennessä!
Pellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari Jyväskylässä
Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, SuomiPellolta pöytään ja maailmalle -lähiruokaseminaari järjestetään Jyväskylässä Priimuksessa (Gradia) tiistaina 18.9.2018 klo 8.00 - 15.45. Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja ilmoittaudu perjantaihin 14.9. mennessä.
Keski-SuomiON GO – Jotta voisimme hyvin -seminaari Jyväskylässä
Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, SuomiKeski-SuomiON GO - Jotta voisimme hyvin -tilaisuus järjestetään Jyväskylässä tiistaina 6.3.2018 klo 09.00 - 16.30. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 2.3. mennessä!
Reseptiikkakurssi luomunaudan- ja luomusiipikarjanlihalle
Ravintola Priimus Taulumäentie 45, Jyväskylä, SuomiLuomunaudan‐ ja luomusiipikarjanliha –reseptiikalla lisäarvoa lihatuotteiden tilamyyntiin. Reseptiikka on myynnin ja tuotekehityksen lisäväline ja tässä kaksipäiväisessä koulutuksessa suunnitellaan ja testataan miten luomunaudanlihan ja –siipikarjanlihan markkinoinnissa ja myynnissä voisi hyödyntää myös reseptiikkaa. Millaista reseptiikkaa asiakkaat kaipaavat? Mitä muuta voisi rinnalla tarjota? Raaka‐aineena käytetään saatavuuden mukaan luomunaudanlihaa sekä luomusiipikarjanlihaa. Koulutuksen reseptiikka on vapaasti käytettävissä omissa palveluissa ja […]